Boeken

Boeken

Literair programma, met achtereenvolgens:

Continuïteit + trailer programma 1'56"

- Judith Herzberg bij het Penn-congres met Norman Mailer
Ad Fransen praat per telefoon met Judith Herzberg die op dit moment in New York het Penn-congres bijwoont. Deelnemer aan dat congres is de Amerikaanse bestseller auteur Norman Mailer. 4'40"

- de laatste Bescheurkalender van Van Kooten en De Bie
Ad Fransen praat met Kees van Kooten over waarom de bescheurkalender van Van Kooten en De Bie dit jaar voor het laatst verschijnt. 5'20"

- Ina Bouwman
Ad Fransen praat met de schrijfster van de feministische thriller 'Dames aan de Maas', Ina Bouwman. 5'02"

- plagiaat Günter Wallraff ?
Ad Fransen in gesprek met Rob van Gennep over de beschuldigingen van plagiaat aan het adres van Günter Wallraff in zijn boek 'Ganz Unten' 6'30"

- boek over Gerrie Knetemann
Ad Fransen in gesprek met Martin Ros over het feit dat de Arbeiderspers van plan is een boek over de wielrenner Gerrie Kneteman uit te geven. 5'25"

- in memoriam Christopher Isherwood
Een nooit eerder uitgezonden interview tussen Boudewijn Büch en de vorige week overleden Amerikaanse auteur Christopher Isherwood. Dit interview werd in juli 1980 opgenomen en gaat o.a. over Amsterdam. 18'15"

NIEUWS
Cont. 0'06"

- de dagboeken van de gebroeders Goncourt
Boudewijn Büch in gesprek met Leo Maris, de vertaler van deel 1 van de dagboeken van de gebroeders Goncourt. Dit deel is verschenen in de reeks Privédomein van de Arbeiderspers. 28'20"

- inleiding tot Freud
Een deel van de inleiding tot Freud die Freud-deskundige Peter Swales hield in Paradiso. 24'50"

advertentie