Boeken

Boeken

Literair programma, met achtereenvolgens:

Continuïteit + trailer programma. 2'

Ad Fransen in gesprek met de organisator, André Spek, van de Nationale Schrijversdag in Utrecht. Dit is een congres voor amateurschrijvers. 6'14"

Ad Fransen in gesprek met Ger Verrips, van het Fonds voor de Letteren. Dit fonds heeft weer de debutantenbeurzen toegekend. Dit jaar aan o.a Fleur Bourgonje en Dick Schouten. 3'50"

Ad Fransen in gesprek met de ontvanger van een debutantenbeurs Dick Schouten. 6'40"

Ad Fransen in gesprek met Peter Verstegen over het Canadanummer van het literaire blad 'De tweede ronde'. 5'05"

Ad Fransen in gesprek met Rob Schouten, samensteller van het Vestdijkpersonage Compendium. In dit boek zullen alle personages uit Vestdijk's boeken worden beschreven. 7'35"

John Albert Jansen in gesprek met bibliothecaris Sneevliet van het Goethe-Instituut in Rotterdam over Heinrich Heine. Dit n.a.v. de Heinemanifestatie in Rotterdam. 21'

NIEUWS
Continuïteit.

'Live uit de boekenkast van Martin Ros'.
Dit tweede uur Boeken bestaat uit het eerste programma uit de reeks 'Live uit de boekenkast'. Dit keer is dat de boekenkast van de hoofdredacteur van uitg. de Arbeiderspers, Amsterdam. Boudewijn Büch loopt samen met Martin Ros door het huis van Ros, dat geheel gevuld is met boeken. Paul Aalbers stelt vanuit de studio vragen aan Boudewijn en Martin Ros. Het geheel is live uitgezonden.

advertentie