Het Gebouw

Blok 1 : 07.00-09.00 uur

Het Gebouw

Blok 1 : 07.00-09.00 uur

Eerste blok van Het Gebouw van 6 december 1985, met om:

07.09 uur rubriek 'DPA' waarin berichten van 'Dorrestijns Pers Agentschap' door schrijver en cabaretier Hans Dorrestijn.
07.16 uur Henk van Hoorn in gesprek met prof. De Rover [spelling onzeker] over de mondigheid van medische patiënten.
07.22 uur Henk van Hoorn in gesprek met de gasten de heer Strooper [spelling onzeker] directeur van de Vereniging van Artsen Automobilisten en de heer Frets [spelling onzeker], voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor Vrijwillige Euthanasie over een euthanasieprocesverzekering.
07.40 uur memo door Cor Galis.
07.43 uur in rubriek 'Euroburo' ditmaal een discussie van Philippe Scheltema en Rob de Wijk met de hoofdredacteur van Medisch Contact Fred Bol over artsen tegen kernwapens. Vervolgens een reportage van Rob de Wijk over de Russische reactie op de confessionele bewapening van de NAVO.
08.12 uur rubriek 'DPA' waarin berichten van 'Dorrestijns Pers Agentschap' door schrijver en cabaretier Hans Dorrestijn.
08.16 uur in rubriek 'NL Forum' discussieert het panel van André Roelofs, Paul Brill, Michel Korzec en Wim Klinkenberg o.l.v. Ronald van den Boogaard over China.
08.49 uur memo door Cor Galis.
08.52 uur in rubriek 'De Vrijdag van' doet Stan van Houcke ditmaal verslag over zijn bezoek aan de Koninklijke Militaire Academie (KMA) in Breda.

Onderbroken door Ster-Nieuws-Ster.
Tijden bij benadering.
Programma niet afgeluisterd. Beschrijving is gemaakt op basis van programmagegevens.

advertentie