Het Gebouw

Blok 1 : 07.00-09.00 uur

Het Gebouw

Blok 1 : 07.00-09.00 uur

Eerste blok van Het Gebouw van 20 december 1985, met om:

07.09 uur rubriek 'DPA' waarin berichten van 'Dorrestijns Pers Agentschap' door schrijver en cabaretier Hans Dorrestijn.
07.16 uur reportage van Wesselien Supèr over de Tamils in Arnhem. Gevolgd door een reportage van Geert Jan Driessen over Tamils in Maastricht.
07.26 uur reportage van Theo Richel over een 'hormonenarts' uit het zuiden van Nederland.
07.40 uur memo door Cor Galis.
07.43 uur in rubriek 'Euroburo' ditmaal een reportage van Philippe Scheltema en Rob de Wijk over het Strategic Defense Initiative. Het SDI is het ambitieuze plan van de president van de Verenigde Staten Ronald Reagan om te komen tot een raketschild in de ruimte, waarbij ballistische raketten van de Sovjet-Unie buiten de dampkring vernietigd kunnen worden.
08.12 uur rubriek 'DPA' waarin berichten van 'Dorrestijns Pers Agentschap' door schrijver en cabaretier Hans Dorrestijn.
08.16 uur in rubriek 'NL Forum' discussieert het panel van Paul Brill, André Roelofs en John Jansen van Galen o.l.v. Ronald van den Boogaard over de recent verschenen biografie van voormalig minister van Buitenlandse Zaken en secretaris-generaal van de NAVO Joseph Luns, geschreven door René Steenhorst en Frits Huis. Luns geeft zelf een reactie vanuit Studio Brabant.
08.49 uur memo door Cor Galis.
08.52 uur in rubriek 'De Vrijdag van' ditmaal een reportage van Stan van Houcke over een Golden Ten Club in Amsterdam waar het kansspel Golden Ten gespeeld wordt.

Onderbroken door Ster-Nieuws-Ster.
Tijden bij benadering.
Programma niet afgeluisterd. Beschrijving is gemaakt op basis van programmagegevens.

advertentie