Boeken

Boeken

Literair programma, met achtereenvolgens:

N.B. Deze uitzending wordt enkele malen onderbroken door flitsen van de hockeywedstrijd Nederland-Argentinië (heren) in Amstelveen.

Continuïteit + trailer programma. 2'10"
Flits hockey

Martin Ros biedt excuses aan aan Rudi Wester voor zijn zgn. macho uitspraken in de HP. Ad Fransen vroeg hem naar deze affaire. 1'55"

Vic. van de Reijt, redacteur bij Bert Bakker, gaat naar Nijgh en van Ditmar om daar een nieuw fonds op te bouwen. Ad Fransen vroeg hem naar zijn plannen. 11'01"

Flits hockey

De boekenrubriek van Martin Ros: de nieuwe boeken van deze week. 11'27"

Flits hockey

Aafke Steenhuis maakte in Parijs een interview met de Franse schrijfster Marguerite Duras. In Nederland is pas de vertaling van haar nieuwste boek 'Zwart haar blauwe ogen' bij Van Gennep verschenen. Germaine Groenier leest vertalingen van het interview. 20'29"

Flits hockey
NIEUWS
Continuïteit

In dit tweede uur een live gesprek tussen Kees van Kooten en de Amerikaanse auteur Garrison Keillor. Keillor maakte voor een radiostation in Minnesota 13 jaar lang liveprogramma's waarin hij verhalen over het fictieve plaatsje Lake Wobegon vertelde. Deze verhalen zijn nu bewerkt en bij uitg. Veen is nu een vertaling verschenen van het boek 'Het leven in Lake Wobegon'.
Fragmenten uit zijn show, waaronder het verhaal 'The living flag' 5'20 " een spotje voor een cursus 'How to speak Minnesota's' en zingen van Keillor.
1x onderbroken voor een hockeyflits.

advertentie