Boeken

Boeken

Literair programma, met achtereenvolgens:

Een telefonisch gesprek van Ad Fransen met Johan Diepstraten en Renate Rubinstein. Dit naar aanleiding van het schriftelijk interview dat Diepstraten had met Rubinstein voor Bzzllletin. In dit blad is het interview niet gepubliceerd omdat Diepstraten het kwalitatief niet goed genoeg vond. Renate Rubinstein heeft het nu ongevraagd in Vrij Nederland laten plaatsen. Diepstraten wil nu genoegdoening. band 10'48"

Gesprek van Ad Fransen met Henk Kraima, directeur van de CPNB, over het nut van de publieksprijs die de CPNB nu heeft ingesteld, band. 5'53"

Bij uitg. Thomas Rap is het katholiek woordenboek verschenen. Jan Zandbergen en Ad Fransen bezochten een reünie van het Aloysies Lyceum en troffen daar Norbert Schmelzer, Ad Langebent en Max van Rooy (band 6').
Live vanuit Eik en Linde praten Jan Zandbergen en Ad Fransen met Thomas Rap, uitgever; Max van Rooy, adj. hfd. red. NRC; Herman van Run, oud-medewerker van De Tijd. 20'

AD Fransen vraagt Martin Ros naar de nieuw verschenen boeken. Deze week noemt Martin Ros o.a.: 'Kaiser, Hof und Staat' van John C. G. Röhl, uitg. C. H. Beek en 'The great war in Africa!914-1918' van Bryan Farwell, uitg. Viking, live 5'


De uitzending is gewist; deze opname is afkomstig van een cassette van de Publieksservice van de VPRO.
Met ingang van oktober 1987 duurt Boeken één uur.

advertentie