Boeken

Boeken

Literair programma, met achtereenvolgens:

Margot Engelen schreef in haar rubriek Literaire Tijdschriften in de NRC een tamelijk negatief stuk over het tijdschrift Raster. Een telefonische reactie van redacteur Jacq Vogelaar. Ad Fransen. 3'29"

Een telefonische oproep van Martin Ros wiens documentatie lag in de van hem gestolen auto, om de documentatie te retourneren. Ad Fransen. 2'

Afgelopen weekend traden de zondagsdichters op in de Nieuwe Kerk in Amsterdam. Rob van Olm was daarbij aanwezig en sprak met de juryleden van de daar georganiseerde wedstrijd Coot van Doesburgh en Elly de Waard. En een gesprek met de winnende dichters. 10'

Een interview van Rob van Olm met de Parool-journalist Bart Middelburg, die een boek heeft geschreven over de maffia in Amsterdam. 'De maffia in Amsterdam', uitg. De Arbeiderspers.

Een gesprek van Ad Fransen met de tekenaar Kurt Lob die een tentoonstelling had in het Singermuseum in Laren. Ook heeft hij nu zelf een boekje geschreven onder de titel 'Mens ziet mens', uitg. Gaade.

Sarah Verroen praatte met Emma Brunt en Doeschka Meijsing over jaloezie in de literatuur en met name in hun eigen werk, naar aanleiding van het jaloezienummer van het literaire tijdschrift De Gids.

De column van Sal Sandeman over het 'belleboek', een parodie met boeken op het onschadelijk maken van de 'bellebom' in Rotterdam.

advertentie