Het Gebouw

Blok 1 : 07.00-09.00 uur

Het Gebouw

Blok 1 : 07.00-09.00 uur

Eerste blok van Het Gebouw van 14 maart 1986, met om:

07.12 uur telefonisch interview van Henk van Hoorn met de voorzitter van de Partij voor Ambtenaren en Trendvolgers Frits Guffens. [spelling onzeker]
07.18 uur telefonisch interview van Henk van Hoorn met CDA-Tweede Kamerlid Joost van Iersel over de fabriek en scheepswerf Wilton-Fijenoord in Rotterdam.
07.34 uur telefonisch interview van Ger Jochems met burgemeester Willem van Heemskerk van de Limburgse gemeente Echt over mogelijke fraude met volmachten bij de aanstaande gemeenteraadsverkiezingen van 19 maart.
07.43 uur memo door Cor Galis.
07.46 uur van rubriek 'Euroburo' onder redactie van Philippe Scheltema zijn geen gegevens bekend over de uitgezonden onderwerpen.
08.16 uur in rubriek 'NL Forum' discussieert het panel van Kees Schaepman, Piet Broertjes en André Roelofs o.l.v. Ronald van den Boogaard telefonisch met Jaap Kuiper, broer van de in 1982 in El Salvador vermoorde IKON-journalist Jan Kuiper, over de stand van zaken in het huidige El Salvador. Vervolgens met gast Anneke Krijnen, de pas gekozen voorzitter van de Nationale Commissie Voorlichting en Bewustwording Ontwikkelingssamenwerking over haar nieuwe baan.
08.49 uur memo door Cor Galis.

Onderbroken door Ster-Nieuws-Ster.
Tijden bij benadering.
Programma niet afgeluisterd. Beschrijving is gemaakt op basis van programmagegevens.

advertentie