Het Gebouw

Blok 2 : 15.00-16.00 uur

Het Gebouw

Blok 2 : 15.00-16.00 uur

Tweede blok van Het Gebouw van 25 maart 1986, met om:

15.10 uur in rubriek 'De Bovenkamer' discussieert het panel van Aukje Holtrop, Elisabeth Andersen en Dini Bangma o.l.v. Mirjam Elias met gast Louis Elbers over de vraag wat je nog gaat doen na je 60ste jaar. Vervolgens over de ziekte aids.
15.38 uur memo door Cor Galis.
15.42 uur Stan van Houcke in gesprek met journaliste en juriste Heikelien Verrijn Stuart over de uitspraak van de Amsterdamse rechtbank in de zaak van de twee in Nederland gearresteerde voortvluchtige IRA-leden Gerard Kelly en Brendan Joseph McFarlane wegens grootschalig wapenbezit. De rechtbank oordeelde dat McFarlane wel zou kunnen worden uitgeleverd aan Groot-Brittannië om zijn levenslange gevangenisstraf uit te zitten, die hij had opgelegd gekregen wegens het gooien van een bom in een café, waardoor vijf doden vielen. Kelly daarentegen zou wegens het plegen van bomaanslagen, waartoe hij eveneens tot levenslang veroordeeld was, volgens de Amsterdamse rechtbank niet kunnen worden uitgeleverd.
15.51 uur Max Sipkes in gesprek met voorzitter A.B. Kox van de Koninklijke Nederlandse Maatschappij ter bevordering der Pharmacie (KNMP) over het voorstel van staatssecretaris Joop van der Reijden van Volksgezondheid voor een vaste prijs per recept bij de apotheek voor ziekenfondsverzekerden.

Onderbroken door Ster-Nieuws-Ster.
Tijden bij benadering.
Programma niet afgeluisterd. Beschrijving is gemaakt op basis van programmagegevens.

advertentie