Het Gebouw

Blok 3 : 11.00-13.00 uur

Het Gebouw

Blok 3 : 11.00-13.00 uur

Derde blok van Het Gebouw van 25 april 1986, met om:

11.06 uur in de receptie leest dichteres Sonja Pos voor uit eigen werk.
11.12 uur in rubriek 'NL Buitenland' een reportage van Roel van Broekhoven en Jan Donkers over de in 1985 opgeheven legendarische en veel bezongen snelweg Route 66 in de VS. De moeder van alle snelwegen liep van Chicago tot Los Angeles over een totale lengte van 3940 km.
12.06 uur in de receptie leest dichteres Hester Knibbe voor uit eigen werk.
12.14 uur Ronald van den Boogaard in gesprek met Sylvia de Vlaming over een dichteressen weekend dat op 26 en 27 april in De Brakke Grond te Amsterdam wordt gehouden. De Dichteressen is een jaarlijks terugkerend poëziefestival dat georganiseerd wordt door de Stichting Amazone, Het Vlaams Cultureel Centrum en schrijfster Elly de Waard. Doel van dit festival is een beeld te geven van de poëzie, zoals die op dit moment in het Nederlandse taalgebied door vrouwen wordt geschreven.
12.24 uur Ronald van den Boogaard en Karen de Bok in gesprek met Rotterdamse taxichauffeurs over het runnen van een taxibedrijf. Aansluitend Ronald van den Boogaard in gesprek met secretaris H.B. Blommers van de afdeling taxi’s van de Koninklijke Nederlandse Vereniging van Transportondernemingen (KNVTO) over de neergang in het taxibedrijf.
12.36 uur memo door Cor Galis.
12.43 uur Ger Jochems in discussie met enkele kinderen en PSP-raadslid Henk Klaassen van de gemeente Zeist over wat is gaan heten de 'Zeister-affaire', die gaat over opgepakte schoolkinderen bij een winkelcentrum. Telefonische bijdrage van de politie van Zeist.

Onderbroken door Ster-Nieuws-Ster.
Tijden bij benadering.
Programma niet afgeluisterd. Beschrijving is gemaakt op basis van programmagegevens.

advertentie