Het Gebouw

Blok 1 : 07.00-13.00 uur

Het Gebouw

Blok 1 : 07.00-13.00 uur

Eerste blok van Het Gebouw van 4 juli 1986, met om:

07.04 uur in rubriek 'NL Buitenland' een interview van Ger Jochems met journalist Arnold Karstens over een landelijke staking in Chili. Aansluitend een telefonisch interview van Henk van Hoorn met hoogleraar geschiedenis van Latijns-Amerika Raymond Buve van de Rijksuniversiteit Leiden.
07.19 uur telefonisch interview van Henk van Hoorn met PvdA-lid Europees Parlement Piet Dankert over de Europese begroting.
07.24 uur reportage van Ger Jochems over de sterk gedaalde gasprijs voor tuinders. Jochems in gesprek met tuinder Varekamp. [spelling onzeker]
07.34 uur Karen de Bok in gesprek met de gasten Bekhof [spelling onzeker] van reizigersorganisatie Rover en Pauwen [spelling onzeker] van consultancy bureau McKinsey over het opheffen van verkeersknooppunten in de strijd tegen het fileprobleem.
07.47 uur reportage van kernenergiedeskundige Herman Damveld over lekkage in kernreactoren.
08.04 uur eerste aflevering van het vijf uur durende marathoninterview van John Jansen van Galen met W.F. de Gaay Fortman, voormalig minister van Binnenlandse Zaken, Eerste Kamerlid voor het CDA en lid van het Europees Parlement.

Onderbroken door Ster-Nieuws-Ster.
Tijden bij benadering.
Programma niet afgeluisterd. Beschrijving is gemaakt op basis van programmagegevens.

advertentie