Het Gebouw

Blok 1 : 07.00-09.00 uur

Het Gebouw

Blok 1 : 07.00-09.00 uur

Eerste blok van Het Gebouw van 12 september 1986, met om:

07.12 uur Ronald van den Boogaard in gesprek met collega verslaggever Godfried van Run over een affaire in het Zuid-Limburgse Schinnen, waar een PvdA-raadslid samenwoont met een CDA-raadslid.
07.17 uur in rubriek 'Het Oor' de receptie in gesprek met acteur Edwin de Vries.
07.22 uur Ger Jochems in gesprek met Thurkow over een affaire met het ABP. Hem werd destijds een woning geweigerd om oneigenlijke redenen. (Hellinga)
07.35 uur rubriek 'DPA' waarin berichten van 'Dorrestijns Pers Agentschap' door schrijver en cabaretier Hans Dorrestijn.
07.42 uur Ronald van den Boogaard in gesprek met gast Jan Holvast van de Stichting Waakzaamheid Persoonsregistratie over direct mailingpraktijken van de PTT. Telefonische reactie op deze kwestie van J. Maas.
07.54 uur Ronald van den Boogaard in gesprek met collega verslaggever Godfried van Run over een affaire in het Zuid-Limburgse Schinnen, waar een PvdA-raadslid samenwoont met een CDA-raadslid.
08.10 uur rubriek 'DPA' waarin berichten van 'Dorrestijns Pers Agentschap' door schrijver en cabaretier Hans Dorrestijn.
08.17 uur rubriek 'De Tafel van NL' gepresenteerd door Roel van Broekhoven.
08.49 uur Ronald van den Boogaard in gesprek met collega verslaggever Godfried van Run over een affaire in het Zuid-Limburgse Schinnen, waar een PvdA-raadslid samenwoont met een CDA-raadslid.
08.53 uur in rubriek 'Het Oor' de receptie in gesprek met acteur Edwin de Vries.

Onderbroken door Ster-Nieuws-Ster.
Tijden bij benadering.
Programma niet afgeluisterd. Beschrijving is gemaakt op basis van programmagegevens.