Open Kaart: chefkok Julius Jaspers

Open Kaart: chefkok Julius Jaspers

Chefkok Julius Jaspers is eigenaar van drie restaurants in Amsterdam: Happyhappyjoyjoy, Restaurant Jaspers en Julius bar & grill. Ook was hij te zien als jurylid bij de televisieprogramma’s 'Topchef' en 'MasterChef Holland'. Daarnaast schrijft hij kookboeken. Gisteren kwam 'Oriental Streetfood' uit, waarin hij omschrijft hoe je gezonde Aziatische gerechten kan maken. In de rubriek 'Open Kaart' beantwoordt Julius Jaspers vragen over leven en werk.

Dit fragment is onderdeel van

Nooit Meer Slapen

Jacqueline Govaert is zangeres. Ze was 18 jaar toen ze in 2000 doorbrak met de nederrockband Krezip, onder meer bekend van de hit 'I Would Stay'. Tien jaar later verscheen haar eerste soloalbum 'Good Life'. Op haar nieuwe album 'Lighthearted Years' kijkt ze voor het eerst terug op haar tijd met Krezip. En staat ze stil bij wat het succes op zo’n jonge leeftijd met haar heeft gedaan. Ze nam het album op in Los Angeles met de vermaarde producer Mitchell Froom. In het tweede uur is chef-kok Julius Jaspers te gast in de rubriek 'Open Kaart'. Ook hoor je een reportage over de korte documentaire Adieu a G., over de overleden kunstenaar Ger van Elk.