Woord: de ultieme mop

Woord: de ultieme mop

Frank Jochemsen presenteert vannacht een lekker kleurrijke editie van Woord. Vol folklore. Oftewel een nacht vol moppen, klederdracht, carnaval, ganzen trekken en al dan niet gevonden kievitseieren.
In het tweede uur: hoort u alweer de vierde aflevering van de luisterserie Bureau Breda, uit de koker van Dorst oftewel het medialab van de VPRO, wordt in een aflevering van NOS Radiorama uit 1969 uit de doeken gedaan wat een goede mop maakt en hoort u aflevering twee van Van slaapliedjes en heimwee. Yosvani Suarez Garcia vertelt daarin over het Cubaanse slaapliedje uit zijn jeugd – en zingt het, ondanks het feit dat hij ‘de enige Cubaan is die niet kan zingen’. 

Dit fragment is onderdeel van

Woord uur 2

Frank Jochemsen presenteert vannacht een lekker kleurrijke editie van Woord. Vol folklore. Oftewel een nacht vol moppen, klederdracht, carnaval, ganzen trekken en al dan niet gevonden kievitseieren. In het tweede uur: hoort u alweer de vierde aflevering van de luisterserie Bureau Breda, uit de koker van Dorst oftewel het medialab van de VPRO, wordt in een aflevering van NOS Radiorama uit 1969 uit de doeken gedaan wat een goede mop maakt en hoort u aflevering twee van Van slaapliedjes en heimwee. Yosvani Suarez Garcia vertelt daarin over het Cubaanse slaapliedje uit zijn jeugd – en zingt het, ondanks het feit dat hij ‘de enige Cubaan is die niet kan zingen’.

advertentie