Woord

Feest

Woord

Feest

Het is feest. Stampende klompen, swingende billen, klinkende glazen, karaoke en bingo. Als dat geen feest is..

Uw presentator-in-feeststemming vannacht is Frank Jochemsen. Luister naar Woord Radio, van elke vrijdag op zaterdag tussen 2.00 en 7.00 op NPO Radio 1.

Tussen 2 en 3.00: wordt er gefeest op klompen en geswingd in Rio.

Tussen 3 en 4.00: slaat de Rock & Roll-rage toe in het Den Haag van de jaren vijftig.

Tussen 4.00 en 5.00: wordt er in 1970 hard gefeest tijdens een popfestival in Kralingen, is een verslaggever bij het offerfeest en wordt haarfijn uitgelegd waar de Amerikaanse feestdag Thanksgiving ook alweer vandaan komt.

Tussen 5.00 en 6.00: hoort u alweer deel 13 van het SF-hoorspel Testbemanning en gaat een stel sjieke heren aan de champagne, onder wie 'champagneambassadeur' Dolf Regoor.

Tussen 6.00 en 7.00: treden Sjef van Oekel en Barend Servet op tijdens een Gronings studentenfeest, zit een VPRO-verslaggever in een bus vol ouderen op weg naar een optreden van Corry Konings, is er nog wat karaoke, zegt Godfried Bomans iets over oud & nieuw en trekken verschillende smaakmakers van bruiloften en partijen voorbij in een aflevering van NOS' Radiorama, uit 1971.

Fragmenten

Klik hier voor alle fragmenten van deze uitzending

Rob Muntz in Rio

vanaf 00:02:04

Het is feest. Stampende klompen, swingende billen, klinkende glazen, karaoke en bingo. Feestverhalen deze week, vijf uur lang op de radio en natuurlijk op woord.nl.Tussen 2 en 3.00: wordt er gefeest op klompen en geswingd in Rio.

Opkomst van Rock 'n Roll in Nederland

vanaf 01:02:04

Het is feest. Stampende klompen, swingende billen, klinkende glazen, karaoke en bingo. Feestverhalen deze week, vijf uur lang op de radio en natuurlijk op woord.nl.Tussen 3 en 4.00: slaat de Rock & Roll-rage toe in het Den Haag van de jaren vijftig.

Feest, feest, feest

vanaf 02:02:05

Het is feest. Stampende klompen, swingende billen, klinkende glazen, karaoke en bingo. Feestverhalen deze week, vijf uur lang op de radio en natuurlijk op woord.nl.Tussen 4.00 en 5.00: wordt er in 1970 hard gefeest tijdens een popfestival in Kralingen, is een verslaggever bij het offerfeest en wordt haarfijn uitgelegd waar de Amerikaanse feestdag Thanksgiving ook alweer vandaan komt.

Sjieke heren aan de champagne

vanaf 03:02:03

Het is feest. Stampende klompen, swingende billen, klinkende glazen, karaoke en bingo. Feestverhalen deze week, vijf uur lang op de radio en natuurlijk op woord.nl.Tussen 5.00 en 6.00: hoort u alweer deel 13 van het SF-hoorspel Testbemanning en gaat een stel sjieke heren aan de champagne, onder wie 'champagneambassadeur' Dolf Regoor.

Sjef van Oekel en een feestbus

vanaf 04:04:38

Het is feest. Stampende klompen, swingende billen, klinkende glazen, karaoke en bingo. Feestverhalen deze week, vijf uur lang op de radio en natuurlijk op woord.nl.Tussen 6.00 en 7.00: treden Sjef van Oekel en Barend Servet op tijdens een Gronings studentenfeest, zit een VPRO-verslaggever in een bus vol ouderen op weg naar een optreden van Corry Konings, is er nog wat karaoke, zegt Godfried Bomans iets over oud & nieuw en trekken verschillende smaakmakers van bruiloften en partijen voorbij in een aflevering van NOS' Radiorama, uit 1971.