Woord

Wie is er bang voor...?

Woord

Wie is er bang voor...?

Het riekt naar angstzweet in Woord deze week. Angst voor de hond, de enge buurvrouw, de dood, spinnen en de angst om kaal te worden. Luister naar Woord Radio, elke vrijdag- op zaterdagnacht tussen 2.00 en 7.00 op NPO Radio 1.

Fragmenten

Klik hier voor alle fragmenten van deze uitzending

De schoonmakersmonologen deel 1, reisangst en een bang kippetje

vanaf 00:02:17

Het riekt naar angstzweet in Woord deze week. Angst voor de hond, de enge buurvrouw, de dood, spinnen en de angst om kaal te worden.In dit uur hoort u deel één van De schoonmakersmonologen. De Filipijnse Maria, een vrouw die eigenlijk een feestzaak had willen openen, poetst nu huizen van Nederlanders. Verder vertelt Stella over haar reisangst en leest Cor Galis een verhaal voor over een bang kippetje.

Enge buurvrouw, verzekeringsmaatschappij en ongeruste moeders

vanaf 01:01:58

Het riekt naar angstzweet in Woord deze week. Angst voor de hond, de enge buurvrouw, de dood, spinnen en de angst om kaal te worden.In dit uur: ongeruste moeders, de bangmakerij van verzekeringsmaatschappijen en programmamaker Ditteke Mensink die teruggaat naar haar geboorteplek om te zoeken naar een enge buurvrouw van vroeger.

Podiumvrees en zelfhulp bij angsten

vanaf 02:02:05

Het riekt naar angstzweet in Woord deze week. Angst voor de hond, de enge buurvrouw, de dood, spinnen en de angst om kaal te worden.In dit uur gaan we het eens lekker hebben over het taboe op podiumvrees bij muzikanten en bezoeken we het Instituut voor Psychologische Zelfhulp, waar mensen hun fobieën willen aanpakken.

Angst voor honden en elektroshock

vanaf 03:02:04

Het riekt naar angstzweet in Woord deze week. Angst voor de hond, de enge buurvrouw, de dood, spinnen en de angst om kaal te worden.In dit uur een verhaal over angst voor honden en elektroshock, een laatste remedie om van dit soort angsten af te komen.

De schoonmakersmonologen deel 2 en een kliniek voor kalende mannen

vanaf 03:59:56

Het riekt naar angstzweet in Woord deze week. Angst voor de hond, de enge buurvrouw, de dood, spinnen en de angst om kaal te worden.In dit uur brengen we een bezoek aan een kliniek waar kale mannen een haartransplantatie kunnen ondergaan en hoort u het tweede deel van De schoonmakersmonologen: de Javaanse Jack sopt de grachtengordel om mooie kleren voor zijn dochter te kunnen kopen.

advertentie