Pubers aan het woord

Pubers aan het woord

Woord blikt lekker terug. Frank Jochemsen presenteert u de mooiste radioverhalen dit het afgelopen jaar speciaal voor Woord.nl zijn gemaakt. Verhalen over een hinderlijke dubbelganger, obsessieve liefde voor de plant, een pratende hamster, pubers en nog veel meer. Meer kunt u toch niet wensen? Natuurlijk tussen 2.00 en 7.00 op NPO Radio 1​​, op woord.nl en: speciaal aangeboden in de vorm van Woord Kerstpakketten!

In dit uur: vertellen tieners hoe het is om 13, 15 of 17 te zijn en leest Willem Bosch sans gene voor uit zijn puberdagboek. 

Dit fragment is onderdeel van

Woord

Woord blikt lekker terug. Frank Jochemsen presenteert u de mooiste radioverhalen dit het afgelopen jaar speciaal voor Woord.nl zijn gemaakt. Verhalen over een hinderlijke dubbelganger, obsessieve liefde voor de plant, een pratende hamster, pubers en nog veel meer. Meer kunt u toch niet wensen? Natuurlijk tussen 2.00 en 7.00 op NPO Radio 1​​, op woord.nl en: speciaal aangeboden in de vorm van Woord Kerstpakketten! Tussen 2 en 3: zijn mens en plant in onderlinge verstrengeling en worden hoofden en levens op hol gebracht door de wind. Tussen 3 en 4: verdwaalt Sjoerd Hamburg in Afrika, maakt postbode Teus nieuwe vrienden en ziet schrijfster Linda Polman ijspegels om zich heen groeien. Tussen 4 en 5: gaan een radiomaker en geluidskunstenaar op zoek naar de bron van een geheimzinnig geluid boven vliegveld Deelen. Tussen 5 en 6: de verhalen van twee broers, Carlos de hamster, een hinderlijke dubbelganger een Cubaan met heimwee. Tussen 6 en 7: vertellen tieners hoe het is om 13, 15 of 17 te zijn en leest Willem Bosch sans gene voor uit zijn puberdagboek.

advertentie