Café de Liefde

Moderne verleidingen

Café de Liefde

Moderne verleidingen

We volgen het bijzondere verhaal van Yontie en Michael, die elkaar kennen uit hun middelbare schooltijd. Yontie besloot Michael na lange tijd op Facebook op te zoeken en het contact was razendsnel gelegd. Er werd afgesproken, oude banden werden aangehaald en toen kwam Yontie voor een dilemma te staan: Bij haar man en gezin blijven of het avontuur aangaan met oude schoolvriend Michael?

Café de Liefde bezoekt ook de luxe privékliniek Rodersana en onderzoekt daar de opkomende trend van seksverslaafde mannen. Steeds meer mannen verliezen zich in het aanbod van erotische sites op internet of in het eindeloos najagen van vrouwen. En raken zo seksverslaafd.

Zo krijgen we een inkijkje in het leven van seksverslaafde David in zijn strijd met zijn flirt/ seksverslaving. Hij is met vrouw en kind vanuit de Randstad verhuisd naar een rustig dorpje in de provincie, mijdt cafés en openbare gelegenheden om maar niet in de verleiding te komen achter leuke vrouwen aan te jagen. Zijn computer heeft geen internet, en met zijn mobiel kan hij alleen maar bellen en sms’en. Toch ging hij onlangs weer in de fout, maar zijn vrouw wil hem en zijn kind nog een kans geven.

Gaat het hem lukken zijn verslaving onder controle te krijgen? Kan hij de verleidingen om zich heen weerstaan?

advertentie