TV Lab: De Donuts

TV Lab: De Donuts

In De Donuts werkt een collectief van de grappigste en meest succesvolle YouTube makers van over de hele wereld samen aan één televisieprogramma. Metropolis meets Little Britain.

Van de absurdistische Japanners van SQUASHfilms, de Nieuw-Zeelandse sketchmaker Matt Mulholland tot aan de succesvolste uit Nederland afkomstige makers KUD, Mertabi en Banjomovies. Over de hele wereld hebben YouTubers zich bij De Donuts aangesloten. Deze aflevering geven ze allemaal een eigen invulling aan het thema: De kunst van het
versieren.

De uit Los Angeles afkomstige jongens van 'Whatever' -die met meer dan 1,6 miljoen abonnees op hun Pranks en Social Experiments kanaal bij de top van YouTube behoren- besloten speciaal voor het thema naar Amsterdam af te reizen om een poging te wagen Nederlandse meisjes te versieren.

Het programma wordt gepresenteerd door Lize Korpershoek die naast YouTube bekend is van haar grappige tekeningen en animaties. De Donuts is een format en een productie van NewBeTV in opdracht van de VPRO.