Toren C Kort

Toren C Kort

Satirisch programma. Familie heb je, vrienden maak je, collega's word je. In het bedrijvencomplex Toren C werken mensen samen die elkaar niet hebben uitgezocht. Zoals op elke werkvloer leidt dat nog al eens tot spanningen of pijnlijke situaties, alleen doen deze 'werknemers' er nog een schepje bovenop. Genadeloos peuteren ze aan etterende wonden en schaamteloos leggen ze situaties bloot, waarin we onszelf of anderen liever niet zien.

Fragmenten

Klik hier voor alle fragmenten van deze uitzending

'Het moet ook niet te obvious zijn'

vanaf 00:00:22

Typische kantoormevrouw is hoteldebotel van collega Willem en heeft de uitverkochte kaartjes van Triggerfinger weten de bemachtigen. Ze geeft de kaartjes aan 'haar' Willem, maar is vergeten te melden dat ze zelf ook graag mee wilt.....

'De naakte waarheid'

vanaf 00:03:23

Een actiegroep met vrouwen is al een paar dagen aan het strijden voor 'gelijke rechten en loon voor mannen en vrouwen op de werkvloer' bij het Toren C gebouw. Één van de vrouwelijke personeelsleden voelt zich door de nieuwste ontdekkingen ook achtergesteld en voegt zich bij het groep protestvoerders, maar jaagt ze de stuipen op het lijf.

'Moet ik 'm er even uithalen?!'

vanaf 00:05:42

De expositie van zijn ex-vriendin is behoorlijk abstract met een (groot) persoonlijk tintje. Een groot geschappen mannenlichaam op een alternatieve manier en.... een foto van iets dat op Paulus de Boskabouter lijkt. Rick is not amused.

sinterklaas rijmpjes op een begrafenis

vanaf 00:07:24

Van je collega's moet je het hebben -op je begrafenis. Voor mooie sinterklaas rijmpjes op een uitvaart weet je in ieder geval bij wie je moet aankloppen. Al lijkt een cursus 'Rijmen voor Dummy's' hier geen overbodige luxe.

Collega van de maand met een bittere nasmaak

vanaf 00:09:13

'Collega van de maand' na 25 jaar, is dat een goed iets?

'Een paar kleine aanpassingen kunnen wonderen doen'

vanaf 00:10:03

Schilderen is een vak apart en waarom het model niet aanpassen als het niet lukt om het schilderij te laten lijken?