Toren C

Toren C

Maike Meijer en Margôt Ros kruipen in de huid van zo'n veertig verschillende personages die Toren C bevolken, een kantoorhel tot de nok toe gevuld met absurde situaties. Op de twaalfde verdieping is het ziekenhuis waar patiënten met bed en al het trapgat in worden gereden. Jezus verschijnt eindelijk op kantoor, maar verlossing blijft uit. Els krijgt een Chippendale cadeau. Gebitsprotheses blijven aan toffees hangen en veel te kleine lingeriesets hebben gênante gevolgen. Vluchtelingen zijn welkom, Sinterklaas trouwens ook, vrouwen in de overgang worden met auto en al het kanaal in geduwd. Bovendien is het nationale lipleesdag op kantoor. Dus trek je strakste broek maar aan.

Fragmenten

Klik hier voor alle fragmenten van deze uitzending

I woke up like this!

vanaf 00:00:03

Nog half aan het slapen op het werk, brak van het weekend of "gewoon" een gebroken nacht gehad. Sta jij voor de spiegel op je werk altijd te vloeken omdat je wéér geen tijd had om je op te maken? Let dan vooral goed op. Dat kan beter!

Koffie-sigaretten-pillen smoothie. Nom, nom!

vanaf 00:02:43

De enige manier om de dag door te komen voor een Toren C medewerker is een smoothie met een pot koffie, een aantal pillen, sigaretten en als kers op de taart natuurlijk nog een lekkere aansteker. Waarom niet? Bieten. Daar is ze niet van!

'Hoe vaak laat jij dat lijfje stuiteren?'

vanaf 00:04:47

Een oudere medewerkerster is wel benieuwd hoe vaak die jongen mannen seks hebben. Ze is wel érg geïnteresseerd. Akward!

'Riet! Hoe vaak doe jij het?'

vanaf 00:06:38

Riet lust er nog wel pap van. Elke nacht, 'all night long'. Op die informatie zit haar jonge, mannelijke collega natuurlijk niet op te wachten

Borstkankeronderzoek: 'Waar mag ik me verkleden?'

vanaf 00:07:44

Op de parkeerplaats van Toren C staat een busje voor borstkankeronderzoek. Handig! Zou je denken...

Lekker! Nicotinepleister roken

vanaf 00:09:40

Een rookverslaving? Stoppen is natuurlijk lastig, dan kan je natuurlijk altijd nog overgaan op het roken van nicotinepleisters! Why not?

'Doe nou even normaal man. Gewoon recht'

vanaf 00:11:19

Wat doe je als je een oude crush tegen komt, hopen dat zijn vrouw -jouw toenmalig beste vriendin- er niet meer is. Omdat hij jouw schoolcrush was, of blij zijn dat het zo is gelopen. Het is een bizarre situatie, zeker als blijkt dat jou jeugdcrush nu in een rolstoel zit..

'Op hangende pootjes komt 'ie terug'

vanaf 00:14:48

De man van Toren C medewerkster Victor staat voor het pand en 'komt met hangende pootjes' bij haar terug. Ze moet sterk zijn, de andere dames doen hun best maar lukt dat?

Lekker ruften met een bonendieet

vanaf 00:16:49

Bonen: heel gezond, een beetje ruften, maar ook wel lekker. Plus! Je valt er fijn van af.