Buitenhof podcast: Het is oorlog, maar niemand die het ziet

Audio

Buitenhof podcast: Het is oorlog, maar niemand die het ziet

Audio

Deze week in Buitenhof:
Revolte in de ECB na de aankondiging van nieuwe maatregelen om de Europese economie verder te stimuleren. De rente wordt verder verlaagd en de geldkraan gaat open. Onder meer DNB-president Klaas Knot nam in ongebruikelijk harde bewoordingen afstand van de maatregelen van scheidend ECB-president Draghi. Wat wil Draghi met zijn maatregelen bereiken en wat zijn de gevolgen voor de eurozone? Hoogleraar Financiële markten Arnoud Boot is te gast.
'Het is oorlog, maar niemand die het ziet': Volkskrant-journalist Huib Modderkolk beschrijft in zijn boek een wereld van cybercrime en onderlinge digitale spionage waar maar een enkeling bekend mee is. Wat kunnen we verwachten? Modderkolk gaat in debat met Inge Philips, partner bij Deloitte, en Frank Groenewegen, chief security expert bij Fox-IT.
En: weinig mensen worden geboren als politicus, maar bij CDA-fractievoorzitter Pieter Heerma was dit zeker het geval. Toch bleef hij tot nu toe redelijk onzichtbaar. Op de zondag voor Prinsjesdag licht hij bij Buitenhof voor het eerst uitgebreid zijn visie op de koers van zijn partij toe.
Presentatie: Jort Kelder