citybooks

Ester Naomi Perquin - Boekarest: een eenpersoonsreisadvies

citybooks

Ester Naomi Perquin - Boekarest: een eenpersoonsreisadvies

De Nederlandse dichter Ester Naomi Perquin was voor citybooks te gast in Boekarest. Zij schreef een eenpersoonsreisadvies waarin mooie én droevige vermoedens, bijzondere ontmoetingen en grillige sprookjes elkaar afwisselen.

********* *********

Ester Naomi Perquin (Utrecht,1980) debuteerde in 2007 met dichtbundel Servetten halfstok, waarvoor ze de Liegend Konijn Debuutprijs won. Perquin is columnist voor de Groene Amsterdammer, schrijft wekelijks radioverhalen voor VPRO's De Avonden. Haar werk werd meermaals bekroond en in 2011 werd ze benoemd tot Stadsdichter van Rotterdam. Begin 2012 verschijnt haar nieuwe bundel Celinspecties.

citybooks.eu is een voornamelijk literair residentieproject voor auteurs, fotografen en videasten. Zij maken in opdracht van het Vlaams-Nederlands Huis deBuren unieke stadsportretten die u altijd en overal gratis kunt lezen, beluisteren, bekijken, downloaden. De citybooks worden u aangeboden als tekst, e-book en podcast, en vormen op termijn een uitgebreid netwerk van Verenigde Steden van Europa. Reis zonder u te verplaatsen!