Het Gebouw

Blok 1 : 07.00-09.00 uur

Het Gebouw

Blok 1 : 07.00-09.00 uur

Eerste blok van Het Gebouw van 25 april 1986, met om:

07.12 uur reportage van Wesselien Supèr over gaswinning in Gelderland.
07.22 uur memo door Cor Galis.
07.37 uur Ronald van den Boogaard in gesprek met P. de Haan van de Industrie- en Voedingsbond CNV over de stakingen in de metaalindustrie voor een betere metaal-cao met o.a. een atv-regeling, en de weigering van de werkgevers om te onderhandelen zo lang er stakingen zijn.
07.48 uur in rubriek 'Euroburo' een telefonisch interview van Philippe Scheltema en Rob de Wijk met defensiespecialist van de PvdA Bram Stemerdink over chemische wapens.
08.15 uur in rubriek 'NL Forum' discussieert het panel van Paul Brill, Kees Schaepman en André Roelofs o.l.v. Jan Haasbroek met anti-apartheidsactiviste en journaliste Conny Braam over de afschaffing van de pasjeswetten in Zuid-Afrika. Vervolgens over de gespannen politieke verhoudingen tussen Libië en Europa.
08.48 uur belmemo door Cor Galis. Ger Jochems belt in opdracht van Cor Galis met oud-secretaris-generaal van de NAVO Joseph Luns, die op 22 april in Ankara als eerste is onderscheiden met de jaarlijks toe te kennen Internationale Atatürk Vredesprijs. (Atatürk Internationale Vredesprijs)

Onderbroken door Ster-Nieuws-Ster.
Tijden bij benadering.
Programma niet afgeluisterd. Beschrijving is gemaakt op basis van programmagegevens.

advertentie