Het Gebouw

Blok 3 : 11.00-13.00 uur

Het Gebouw

Blok 3 : 11.00-13.00 uur

Derde blok van Het Gebouw van 20 juni 1986, met om:

11.08 uur in rubriek 'NL Buitenland' een reportage van Michal Citroen over armoede in New York met medewerking van journalist Henk Hofland.
11.51 uur belmemo door Cor Galis. Ger Jochems belt in opdracht van Cor Galis met burgemeester Frans Feij van Breda over de Duitse oorlogsmisdadigers Franz Fischer en Ferdinand Hugo aus der Fünten, bekend als 'de Twee van Breda', die een levenslange gevangenisstraf uitzitten in de koepelgevangenis van Breda.
12.08 uur telefonisch interview van Henk van Hoorn met de heer Schaafsma [spelling onzeker] van het Waterleidingbedrijf Noord-Holland over verontreiniging van het grond- en leidingwater. Aanleiding voor het gesprek is dat collega verslaggever Philippe Scheltema beweert dat er bij hem zoiets als benzine uit de kraan komt.
12.18 uur memo door Cor Galis.
12.21 uur Ger Jochems in gesprek met de heer N. de Jong, algemeen secretaris van de Vereniging van Nederlandse Ziekenfondsen (VNZ) over specialisten en het ziekenfonds.
12.31 uur reportage van Godfried van Run over een observatieonderzoek bij de Sociale Dienst van gevoerde gesprekken met cliënten. Naar aanleiding van het verschijnen van het proefschrift van Robert Knegt Regels en redelijkheid in de bijstandsverlening : participerende observatie bij een sociale dienst.
12.43 uur Ronald van den Boogaard in gesprek met Van Helden (VVD) en Van Helden (PvdA) over salariëring van gedeputeerden.

Onderbroken door Ster-Nieuws-Ster.
Tijden bij benadering.
Programma niet afgeluisterd. Beschrijving is gemaakt op basis van programmagegevens.

advertentie