zo steun je de vpro

Hoe zie je 't graag? Kijk jij naar de wereld met een open blik? Dan vind je de VPRO aan je zijde. Grensverkenners sinds 1926. Baken voor verhalen die ertoe doen. Zo zie je ’t nergens.

maak het mee
Laat het kraken in de bovenkamer. Feest voor de geest. Met programma’s vol inzichten vanuit onverwachte invalshoeken. Zo zie je meer, hoor je meer, lach je meer, beleef je meer en vind je meer. Zo VPRO. Kritisch? Ja. Vooringenomen? Nee. Conclusies? Die trek je zelf.

maak het mogelijk
VPRO-programma’s maken is ploeteren. Tegen de stroom in. Soms tegen de klippen op. Met engelengeduld, lef en grenzeloze nieuwsgierigheid. Met doorvragen en doorgraven. Wie dat allemaal mogelijk maakt? Een enthousiaste club van 300.000 leden en donateurs. Samen met hen maakt de VPRO het waar. Doe je mee?

ik wil geven

Met het afronden van de donatie ga ik akkoord met de algemene voorwaarden.

eerst meer weten?

dit doet de vpro met mijn geld

De VPRO is sinds zijn oprichting bakermat van iconische televisie- en radioprogramma’s, kraamkamer van talent, broedplaats van nieuwe ideeën, laboratorium van creatieve pioniers. Dit is mogelijk met geld dat onze leden en donateurs bijeenbrengen. Zo doen we meer dan op basis van alleen onze subsidie mogelijk is. Benieuwd? Lees hier wat in 2018 tot stand kwam.

kwaliteit

We zijn er trots op dat de VPRO als keurmerk geldt; zo VPRO. We nemen de tijd voor gedegen research en het ontwikkelen van originele en innoverende (online) concepten. We investeren in de beste professionals en veelbelovend talent en maken school met programma’s en vertelvormen die anderen tot voorbeeld zijn.

Lubach dankzij donateurs en leden

Zonder geld van onze leden en donateurs was Zondag met Lubach er niet geweest! Stoutmoedigheid en absurditeit vormen een lange VPRO-traditie. De pilot van Zondag met Lubach, waarmee we de netcoördinator overtuigden, kwam zonder een cent subsidie van de grond.

verrassende verhalen en nieuwe ervaringen

De VPRO verkent graag grenzen. Nieuwsgierig naar het leven elders en naar de toekomst. Gefascineerd door het buitengewone gaan we buiten de gebaande paden op zoek naar verhalen die ertoe doen. Voor het vinden van die verhalen nemen we de tijd.

Algemene Voorwaarden
Door je donatie ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden. Deze voorwaarden zijn van toepassing op een donatie aan de VPRO:

  • De VPRO is te allen tijde journalistiek onafhankelijk. Als donateur heb je geen redactionele of productionele invloed op de programma's van de VPRO.

Geef je minimaal 15 euro en wil je ook lid worden?
Door je aanmelding voor het lidmaatschap ga je akkoord met de algemene voorwaarden. Deze voorwaarden zijn van toepassing op een lidmaatschap van de VPRO:

  • Het lidmaatschap geldt tot wederopzegging (voorwaarden lidmaatschap zijn conform de verenigingsstatuten van de VPRO). Voor het lidmaatschap geldt een minimum leeftijd. Op het moment van inschrijving als lid van de VPRO moet je 16 jaar of ouder zijn.

Woon je in het buitenland?
Neem dan contact op met VPRO Publieksservice via publieksservice@vpro.nl of 088-2058 888 (tijdens kantooruren).

Persoonsgegevens en privacy
Uiteraard gaat de VPRO zorgvuldig met je gegevens om, in lijn met de wet- en regelgeving, en worden je gegevens alleen gebruikt in het kader van je donatie en/of lidmaatschap.

Benieuwd naar onze privacyverklaring? Die vind je hier. Daarin lees je onder meer welke persoonsgegevens we vastleggen, voor welke termijn, en hoe je jouw gegevens kunt inzien, laten corrigeren en verwijderen.

Vragen?
Stuur vragen, opmerkingen of klachten naar publieksservice@vpro.nl of in een voldoende gefrankeerde envelop naar VPRO, Postbus 11, 1200 JC Hilversum. Je kunt ons ook bellen tijdens kantooruren op 088-2058 888.