Keihard lachen om het pornoboek van Jamie's vader.

Belinda blinked, it wasn't a dream, the job interviewer had just asked her to remove her jacket and silk blouse... zo begint het boek dat Jamie van zijn vader krijgt. Hij heeft de erotische novelle, Belinda Blinked, zelf geschreven, onder ’t prachtige pseudoniem Rocky Flintstone. Dus wat doet Jamie? Die besluit het boek voor te lezen, samen met twee goede vrienden te voorzien van (veel) commentaar en daar een podcast van te maken. En gelukkig maar: ik heb nooit zo vaak hardop gelachen terwijl ik op de fiets, in de trein of op een veel te stil kantoor zat.

 

In de podcast volgen we Belinda. Belinda werkt bij een bedrijf dat potten en pannen verkoopt. En dat blijkt de meest seksuele industrie ter wereld te zijn. Inmiddels zijn we al bij het derde deel van Belinda Blinked beland en hebben Jamie, Rocky en Belinda er heel wat fans bij. Elijah Wood, Daisy Ridley en Michael Sheen bijvoorbeeld, die allemaal een rol willen in Belinda Blinked-de film. Want die moet gemaakt worden.

 

Dus mocht jij nog niet begonnen zijn, luister ze via de link hieronder (en als je al wel een Belinda-fan bent, ze hebben er ook prachtige merchandise).