Jes, eindelijk: je kunt nu upgraden naar de nieuwe VPRO Koos!

Het complete archief van VPRO Koos doorzoeken, elke maand vijf bonustips van een speciale gast en je bewaarde tips meenemen naar andere apparaten. Dat kan vanaf nu als je VPRO Koos updatet in Google Play of in de App Store.

 

Voor die nieuwe functies heb je wel een abonnement nodig. Dat kost 99 eurocent per maand. Daarmee bouw je ook mee aan de toekomst van VPRO Koos. Maar om de overstap wat gezelliger te maken, is de nieuwe Koos de eerste drie maanden gratis!

 

Wil je geen abonnement, dan kun je de app ook gewoon gratis blijven gebruiken zonder de extra functies; dan heb je nog steeds elke dag 5 tips die je direct kunt kijken, luisteren of lezen.

 

Zorg er wel voor dat je je bewaarde tips in 'Ik Koos' van de huidige versie eerst goed opslaat voor je gaat updaten. Want die tips kun je helaas niet meenemen naar deze nieuwe versie. We hebben handige manieren voor je op een rij gezet hoe je dat het beste kunt doen.

 

Ben je er helemaal klaar voor? Update dan nu de app. In de oude versie van VPRO Koos staat de komende dagen telkens één tip minder. Na deze week zullen de nieuwe tips alleen nog in de nieuwe versie van VPRO Koos verschijnen. Let's Koos! En laat ons weten wat je van de nieuwe app vindt.