Gidsabonnementen voorwaarden

Gidsabonnementen voorwaarden

De VPRO Gids kent abonnementen voor een jaar en een half jaar. Of een proefabonnement van tien weken voor tien euro ter kennismaking. Voor een VPRO gidsabonnement in het buitenland gelden andere voorwaarden en die leest u hieronder.

De tarieven voor VPRO Gids 2016 zijn:

Indien u via acceptgiro betaalt geldt een toeslag van € 1,50 per acceptgiro.

Bij het aangaan van uw abonnement ontvangt u van ons een bevestigingsbrief met de kosten van het abonnement (inclusief BTW) en de looptijd.

Een abonnement wordt afgesloten voor een bepaalde periode en geldt tot wederopzegging. U dient het opzeggen van uw abonnement vier weken voor het aflopen van de eerste termijn aan ons kenbaar te maken. Na afloop van de eerste termijn wordt het abonnement, indien niet opgezegd, automatisch omgezet in een abonnement met onbepaalde duur dat op elk gewenst moment kan worden opgezegd met inachtneming van vier weken opzegtijd.

Opzeggen van het abonnement kan door de VPRO te informeren per
Post VPRO Ledenservice, Postbus 11, 1200 JC Hilversum
Telefoon 088-2058 888 (op werkdagen van 9.00 uur tot 17.00 uur)
Mail ledenservice@vpro.nl

Als u uw abonnement opzegt, ontvangt u van ons altijd een bevestiging van beëindiging van het abonnement. Gelieve contact met de VPRO Ledenservice op te nemen als u deze bevestiging niet ontvangen heeft.

Proefabonnement 10 weken voor € 10,-

Met een proefabonnement ontvangt u voor € 10,- tien weken de VPRO Gids. Dit abonnement loopt na de tien weken automatisch af. Wel bellen we de proefabonnee aan het eind van de periode met de vraag of het proefabonnement kan worden omgezet naar een regulier abonnement. Voorwaarde voor een proefabonnement is dat met een automatische incasso betaald wordt. U komt alleen voor een abonnement in aanmerking als op het door u opgegeven adres in de afgelopen zes maanden geen gebruik is gemaakt van een abonnement op de VPRO Gids.

Tijdelijke actie VPRO Gids half jaar voor € 25,-

Eerste half jaar voor € 25,- (25% korting), daarna € 33,50.
U komt alleen voor een abonnement in aanmerking als op het door u opgegeven adres in de afgelopen zes maanden geen gebruik is gemaakt van een abonnement op de VPRO Gids.

Gegevens

Uw gegevens nemen wij op in een bestand om uitvoering te geven aan de abonnementsovereenkomst. De gegevens kunnen worden gebruikt voor analyses en om u te informeren over activiteiten een aanbiedingen van de VPRO. Heeft u hier bezwaar tegen, stuur dan een brief naar VPRO Ledenservice Antwoordnummer 346 1200 VB Hilversum. Meer informatie staat in ons privacy statement.

Buitenlandse betalingen
Als u in het buitenland woont en u wilt uw gidsabonnement betalen, dient u het IBAN- en BIC-nummer te vermelden:

Voor het abonnement :
IBAN-nummer: NL75INGB0000259600
BIC-nummer: INGBNL2A
Tegenrekeningnummer is: 259600 t.n.v. VPRO Omroep te Hilversum

Voor het lidmaatschap:
(alleen bij betaling van steunlidmaatschap van € 15,00)
IBAN-nummer: NL67INGB0000314937
BIC-nummer: INGBNL2A
Tegenrekeningnummer is: 314937 t.n.v. VPRO Omroep te Hilversum

Tarieven VPRO Gids buitenland
Jaar: België € 67,50 / Overig Buitenland € 193,50
Halfjaar: België € 35,25 / Overig Buitenland € 96,75
Kwartaal: België € 18,13 / Overig Buitenland n.v.t.

Abonnement VPRO Gids buitenland afsluiten? Belt u dan 0031 88 2058 888 (op werkdagen van 9.00 uur tot 17.00 uur) of mail ons: ledenservice@vpro.nl

Indien u via acceptgiro betaalt geldt een toeslag van € 1,50 per acceptgiro.

Bovenstaande tarieven gelden vanaf 1 januari 2016. Tarieven uit voorgaande jaren zijn niet meer van toepassing; daar kan derhalve geen aanspraak meer op worden gemaakt.

Neem nu een jaarabonnement VPRO Gids en ontvang de gratis DVD