VPRO Gids met DVD Langs de oevers van de Yangtze

Headerbeeld (c) Joost van Herwijnen

Nu bij een abonnement op de VPRO Gids de prachtige dvd Langs de oevers van de Yangtze geheel gratis. Met daarbij ook nog een set van vijf prachtige ansichtkaarten met foto’s van Ruben Terlou.

Als u nu een VPRO Gids abonnement neemt ontvangt u daarbij gratis de dvd Langs de oevers van de Yangtze, de prachtige reisserie met fotograaf Ruben Terlou. t.w.v. € 22,95 + gratis set ansichtkaarten. Profiteer nu van deze aanbieding.

Langs de oevers van de Yangtze

China is een van de grootste wereldmachten, maar heeft voor ons nog nauwelijks een gezicht. Laat staan dat we een idee hebben hoe de gewone Chinees leeft en werkt of wat hij ambieert of vreest. In de VPRO-serie Langs de oevers van de Yangtze reist fotograaf Ruben Terlou stroomopwaarts langs China’s langste rivier.

Ja, ik neem de VPRO Gids en krijg de dvd Langs de oevers van de Yangtze gratis

De VPRO Gids leidt u naar het beste van radio en tv, film, literatuur, wetenschap en muziek. Een onmisbaar blad in deze tijden van infobesitas. Inhoud staat voorop, kwaliteit is leidend. Met nog steeds wekelijks een bijzondere cover, een dagelijkse filmselectie, scherpe interviews, verhelderende achtergrondverhalen en bekende columnisten.