Zin in verdieping op locatie met de VPRO? In de zomer van 2021, als corona hopelijk onder de duim is, reist onze wetenschapsjournalist Rob van Hattum graag met jou naar Toulouse of Londen voor een exclusieve blik achter de schermen van gerenommeerde instituten en bedrijven. Van ruimtevaart tot bioscience; bezoek de plekken waar ‘cutting edge’ wetenschap van onze tijd wordt bedreven.

Klik op een van de foto's hieronder voor meer informatie over de reizen

Zet alvast vrijblijvend je reservering naar Londen klaar in afwachting van de exacte reisdata en prijs. Hiermee ben je verzekerd van een plaats zonder ergens aan vast te zitten. Je wordt doorverwezen naar de website van onze partner Pied à Terre Reizen.

We houden je op de hoogte van de reisdata, reissom, en alle nieuwe activiteiten die we plannen rondom de reis naar Londen.

 

 

Zet alvast vrijblijvend je reservering naar Toulouse klaar in afwachting van de exacte reisdata en prijs. Hiermee ben je verzekerd van een plaats zonder ergens aan vast te zitten. Je wordt doorverwezen naar de website van onze partner Pied à Terre Reizen.

We houden je op de hoogte van de reisdata, reissom, en alle nieuwe activiteiten die we plannen rondom de reis naar Toulouse.

 

 

Beide reizen staan gepland voor de zomer van 2021. Ze gaan alleen door als de omstandigheden rondom het coronavirus dit toestaan. We hebben wel alvast een geweldig programma samengesteld. Benieuwd? Klik op de foto's hierboven voor meer informatie over het programma en de sprekers.

De VPRO ontwikkelt deze reizen met Pied à Terre Reizen. Zij zijn lid van de ANVR, SGR, het Calamiteitenfonds en het Fair Climate Fund. De CO2-uitstoot van de reis wordt gecompenseerd. Lees hier meer over de Algemene voorwaarden

T: 020 – 308 00 80
E: vpro@piedaterrereizen.nl

Deze reizen zijn exclusief voor VPRO-leden. Nog geen lid? Word VPRO-lid en geniet straks van een mooie reis en andere evenementen die de VPRO voor leden organiseert.