We maken kennis met twee diertjes: de nerts en de wasbeerhond. Nertsen en wasbeerhonden zijn een borrelend vat met corona. Toch trekken we de nertsenfok nog even door en importeren we vachtjes van wasbeerhonden, waarmee we gevaarlijke farms in China in stand houden

En verder: de Thaise koning, Wopke Hoekstra bij Ivo Niehe en verhuizing van de Tweede Kamer.

Zondag met Lubach maakt extra reeks rond verkiezingen

Zondag met Lubach zal nog één serie maken in het voorjaar van 2021. Eerder maakte presentator Arjen Lubach bekend dat het programma zijn laatste seizoen in zou gaan. Dat wordt dus de voorjaarsreeks.

In eerste instantie zou Lubach begin volgend jaar een nieuwe theatertour gaan spelen, maar vanwege corona is die uitgesteld. Daardoor komt er ruimte voor één laatste reeks van acht afleveringen, rond de Tweede Kamerverkiezingen in 2021.

Lubach liet al eerder weten dat hij het stoppen van Zondag met Lubach niet ziet als een definitief afscheid van televisiesatire. 'Ik denk dat ik namens het hele team spreek als ik zeg dat we trots zijn op het succes van Zondag met Lubach, maar we willen onszelf ook blijven vernieuwen. Daarom stopt ZML, maar ik denk al wel hard na over een nieuw programma,' aldus Lubach.