PosterToaster

Altijd al met je verkiesbare bakkes op een verkiezingsposter willen staan? Maar geen tijd om jarenlang carrière te maken in de gemeentelijke politiek? Dan is er nu de Zondag met Lubach PosterToaster. Een nieuwe app waarmee jij het gezicht kunt worden van je eigen politieke partij!

Bekijk uitslagen  →

Grapperhouse

Ferdinand Grapperhaus is niet alleen de nieuwe minister van Justitie en Veiligheid, het is ook een totaal nieuw muziekgenre: Grapperhouse. Zondag met Lubach heeft een nummer geproduceerd en uitgebracht en is nu te streamen op Spotify, iTunes of Deezer.

Luister  →

Slechter leven stickers

Op al het vlees zónder Beter Leven Sterren zou verplicht een plaatje moeten komen van de leefomstandigheden van de dieren, zodat we met z'n allen minder vaak kiezen voor vlees zonder Beter Leven Sterren. 

Download stickers  →

De Heilige boekenlegger

Naar aanleiding van alle aanslagen afgelopen jaren vraagt Arjen zich af waarom mensen soms hele domme dingen gaan doen als ze in de ban raken van een oud boek. Daarom is er nu een boekenlegger die tevens dient als bijsluiter.

Download  →

Kamergotchi

Wat betreft politiek kun je het hebben over de inhoud, maar laten we eerlijk zijn: je moet je wel goed voelen bij de politicus op wie je stemt. Daarom is er nu Kamergotchi, de app voor iOS en Android waarmee je lijsttrekkers kan verzorgen. Voor wie voel jij het meest?

Probeer het zelf  →

Facebook oproep

Facebook wordt steeds vaker gebruikt als nieuwsmedium. Net als andere nieuwsmedia gebruikt Facebook censuur, maar maakt ook gebruik van een zelflerend algoritme dat bepaalt wat jij wel en niet ziet. Er is één groot verschil met traditionele media: Facebook lijkt geen aanspreekpunt te hebben om hier vragen over te stellen. Daarom roept Arjen jouw hulp in. Check it out  →

Martingarrixizer

Arjen Lubach had zondagavond de jonge Nederlandse dj Martin Garrix (Martijn Garritsen) te gast. Lubach presenteerde tijdens het gesprek een site waarop iedereen zijn eigen naam hipper en internationaler kan maken, zoals Garritsen dat een aantal jaar geleden ook deed. Check it out  →

Wachtgeld

Veel politici krijgen wachtgeld als ze (vrijwillig) opstappen. Genereer hier je eigen smoes voor wachtgeld.

Wachtgeld aanvragen →