Danny Ghosen gaat in Danny’s wereld op zoek naar waar het wringt in de maatschappij. Hij onderzoekt spanningen en problemen in de samenleving en ontmoet mensen die vaak onzichtbaar zijn, de grens opzoeken, daar overheen zijn gegaan of zich buitengesloten voelen. Danny komt overal binnen, hij vraagt door en oordeelt niet.

nacht in Ter Apel

nieuwste aflevering

29 jaar geleden verbleef Danny in een asielzoekerscentrum niet ver van Ter Apel. De verschillen met destijds zijn echter groot. Toen hielpen de Nederlanders hem, nu protesteren ze. Toen kreeg Danny onderdak, nu slapen de mensen buiten, zonder enige voorzieningen. De tijden zijn veranderd. De huidige situatie in Ter Apel doet hem denken aan de vluchtelingenkampen in Griekenland en Calais.

Over Danny's wereld
Danny Ghosen gaat in Danny’s wereld op zoek naar waar het wringt in de maatschappij. Hij onderzoekt spanningen en problemen in de samenleving en ontmoet mensen die vaak onzichtbaar zijn, de grens opzoeken, daar overheen zijn gegaan of zich buitengesloten voelen. Danny komt overal binnen, hij vraagt door en oordeelt niet.