Gothrecht is een fictie podcast geschreven en geregisseerd door Pepijn Lanen (Faberyayo) met Georgina Verbaan en Achmed Akkabi in de hoofdrollen.

Een episch en absurdistisch audiodrama, bestaande uit zes delen vol muziek en theatrale onderbrekingen. De luisteraar volgt de jonge Goth-vrouw Brinta die zich voor de liefde een weg baant uit het eigenaardige ‘Pierre Bokma-complex’.

Gothrecht in de media

Gothrecht livecast

Kijk hier de première van Gothrecht terug

Inclusief premièrebonus: een sneakpreview van het hitpotentieel uit deze gloednieuwe podcastserie, zoals ‘Tongen met die Geile’, ‘Koffieautomaat’ of ‘De baas van dit kantoor’. Met onder anderen Georgina Verbaan, Shahine El Hamus, Stippenlift, Annet Malherbe en Zoë Sabajo.

lees en luister meer

over Pepijn Lanen

Pepijn ‘Faberyayo’ Lanen (1982) is een Nederlandse artiest die deel uitmaakt van de rapformatie De Jeugd van Tegenwoordig en popgroep Le Le. Ook heeft hij solo verscheidene albums en mixtapes uitgebracht, onder meer met producer Benny Sings en Stippenlift.

Hij schrijft verhalen en columns voor diverse tijdschriften en debuteerde in 2013 als auteur met de verhalenbundel Sjeumig. In 2016 verscheen zijn debuutroman Naamloos dat in 2018 werd opgevolgd door El Dorado, een ‘graphic novel’ met tekenaar Floor van het Nederend. In 2019 bracht hij Het wapen van Sjeng uit en een kinderboek Barry en Bu. Eerder dit jaar ontving hij de Lennaert Nijgh Prijs en onlangs verscheen zijn nieuwste boek Vad3r: een intiem portret van het ouderschap. Pepijn maakt samen met Yousef Gnaoui (Sef) voor de VPRO de podcast Yous & Yay: New Emotions.
 

dit vind je misschien ook leuk