Nadia Moussaid bespreekt hedendaagse onderwerpen met spraakmakende gasten afkomstig uit alle hoeken van de samenleving. Iedere aflevering gaan ervaringsdeskundigen met elkaar én het publiek het gesprek aan over zaken die hen bezighouden.

Kijk Nadia op NPO Start.

In ‘Nadia’ praat iedereen mee! Nadia Moussaid bespreekt met gasten en publiek per aflevering één onderwerp - maatschappelijke kwesties, maar ook medische of relationele vraagstukken – met als doel meer begrip voor ieders standpunten.

Taboes doorbreken en vooroordelen proberen weg te nemen, dat is waar Nadia voor staat. Zo gaat Nadia in gesprek over de (ontgroenings-)cultuur bij studentenverenigingen, probeert ze erachter te komen waarom steeds meer jongeren plastische chirurgie willen en praat ze met ‘trad wives’: vrouwen die bewust voor een leven als huismoeder kiezen. En met de verkiezingen in aantocht Nadia spreekt de niet-stemmers. Wie zijn dit, en waarom besluiten zij niet te stemmen? 

Nadia Moussaid: 'Ik heb zowel binnen als buiten de studio gemerkt wat de impact van ons programma was en wat de onderwerpen losmaakten bij mensen. Onder de fragmenten online gaan de gesprekken nog steeds door.'

meer van Nadia Moussaid