Suspicious Minds

Twintigers, in de bloei van hun leven, doodsbang en die zich beter voordoen dan ze zijn. Suspicious Minds is een mozaïek-dramaserie die in vijf afleveringen, in flarden en fragmenten van achter naar voren een avond op een groot huisfeest vertelt. Het laatste uur het eerst.

Van dezelfde makers: Layla Leila

Layla Leila is de nieuwste webserie van Suspicious Minds-makers Ivo van Aart & Daan Windhorst. Ze maakten deze miniserie voor VPRO Dorst ná de opnames van Suspicious Minds. Layla & Leila hebben een one-night-stand ná het huisfeest uit Suspicious Minds maar het staat nú al online. Nét als Zes Dates. Maar Zes Dates is eerder gemaakt. Ingewikkelde chronologie. Nét als Suspicious Minds.

Van dezelfde makers: Zes Dates

Regisseur Ivo van Aart en scenarist Daan Windhorst maakten eerder de webserie Zes Dates. Die serie werd uitgezonden op VPROTV  en was aanleiding om hen te vragen met Suspicious Minds een nieuw verhaal in dezelfde stijl te vertellen. De oplettende Zes Dates-kijker ziet misschien wel twee bekende gezichten terug op het huisfeest in Suspicious Minds.