laatste uitzending
komende uitzending
woensdag 1 april
Vincent Bijlo bewijst dat je niet per se hoeft te zien om scherp te kunnen observeren. Hij is vanaf zijn geboorte blind en is inmiddels columnist, schrijver en cabaretier. Pieter van der Wielen spreekt met hem n.a.v. de voorstelling Op woeste hoogte. Verder hebben we een ontmoeting met zangeres Sharon Kovacs, van wie haar eerste album Shades of Black verschijnt. En we spreken met Inge Schilperoord die in haar debuutroman Muidhond doet wat ze in haar werk als forensisch psycholoog nooit kan doen: ze kruipt in de huid van een pedofiele man, die bij gebrek aan bewijs is vrijgelaten.

naar het weekoverzicht

fragmenten

info

Nooit Meer Slapen is hét late night cultuurprogramma van de VPRO op NPO Radio 1. Elke werkdag, van middernacht tot 02.00 uur.

In het eerste uur van Nooit Meer Slapen vindt telkens een lang studiogesprek plaats, waarin vaste presentator Pieter van der Wielen een gast uit de cultuur of de actualiteit ontvangt. In het tweede uur doen we - middels reportages - verslag van actuele gebeurtenissen op het gebied van film, theater, literatuur en beeldende kunst.

lees meer
twitter

spotify