komende uitzending, donderdagnacht:

meer:

Bert Wagendorp is schrijver, essayist en columnist, tegenwoordig voor De Volkskrant. In 1995 debuteerde hij als romancier met het boek De proloog. Zijn nieuwste roman Masser Brock gaat over een columnist van een grote krant die zijn idealisme over de journalistiek langzaam ziet afbrokkelen. Verder bespreken we met Hedy D'Ancona het derde deel van Made in Europe, over de vrije vrouw. Ook is actrice Wendell Jaspers te gast.

De redactie van Nooit Meer Slapen krijgt wekelijks meer kunst en cultuur te zien dan in ons radioprogramma past. Daarom delen we online onze persoonlijke culturele fascinaties. Deze keer: Sanne van der Peijl (1979). Ze studeerde muziektechnologie en is producer bij Nooit Meer Slapen.

 

Lees het verhaal hier

sociaal

facebook
twitter
spotify

over ons

Nooit Meer Slapen is hét late night cultuurprogramma van de VPRO op NPO Radio 1. Elke werkdag, van middernacht tot 02.00 uur.

In het eerste uur van Nooit Meer Slapen vindt telkens een lang studiogesprek plaats, waarin vaste presentator Pieter van der Wielen een gast uit de cultuur of de actualiteit ontvangt. In het tweede uur doen we - middels reportages - verslag van actuele gebeurtenissen op het gebied van film, theater, literatuur en beeldende kunst. Op vrijdagavond wijkt de programmering van het eerste uur af. Dan begint Nooit Meer Slapen vanwege het hoorspel rond 0.30 uur. Ester Naomi Perquin presenteert het programma op deze avond.