komende uitzending, woensdagnacht:

meer:

Ivo Victoria is een Vlaamse schrijver die al jaren in Nederland woont. Naast schrijver is hij columnist en (literair) programmeur voor diverse festivals. Deze week verschijnt zijn vierde roman Billie & Seb, over de vraag of we nog wel in staat zijn te voelen in een wereld die al lang niet meer bevochten hoeft te worden. Verder bespreken we de nieuwe Netflix-serie Please Like Me, en is saxofonist en componist Maarten Hogenhuis te gast.

De redactie van Nooit Meer Slapen krijgt wekelijks meer kunst en cultuur te zien dan in ons radioprogramma past. Daarom delen we online onze persoonlijke culturele fascinaties. Deze keer: Vivian Vrolijk (1991). Zij studeerde Film & Televisiewetenschappen. Bij Nooit Meer Slapen is ze assistent-producer en regisseur.

 

Lees het verhaal hier

sociaal

facebook
twitter
spotify

over ons

Nooit Meer Slapen is hét late night cultuurprogramma van de VPRO op NPO Radio 1. Elke werkdag, van middernacht tot 02.00 uur.

In het eerste uur van Nooit Meer Slapen vindt telkens een lang studiogesprek plaats, waarin vaste presentator Pieter van der Wielen een gast uit de cultuur of de actualiteit ontvangt. In het tweede uur doen we - middels reportages - verslag van actuele gebeurtenissen op het gebied van film, theater, literatuur en beeldende kunst. Op vrijdagavond wijkt de programmering van het eerste uur af. Dan begint Nooit Meer Slapen vanwege het hoorspel rond 0.30 uur. Ester Naomi Perquin presenteert het programma op deze avond.