nieuwste uitzending
Komende uitzending
dinsdag 9 februari
Roel Bentz van den Berg publiceerde tot nu toe vier bundels met verhalende essays en één roman. Nu verschijnt Het naderen van een brug, een roman over liefde, rouw, acteren, de valkuilen van het bewustzijn en de veerkracht van de menselijke ziel én de vraag in hoeverre wij echt aanwezig kunnen zijn in ons eigen leven en dat van een ander. Pieter van der Wielen spreekt met Roel Bentz van den Berg. Ook besteden we aandacht aan fotograaf Mark van Hattem, die met zijn fotografie het verleden probeert vast te leggen. En A.L. Snijders komt vertellen over zijn nieuwe voorstelling, de A.L. Snijders Show.
naar het weekoverzicht

fragmenten

info

Nooit Meer Slapen is hét late night cultuurprogramma van de VPRO op NPO Radio 1. Elke werkdag, van middernacht tot 02.00 uur.

In het eerste uur spreekt vaste presentator Pieter van der Wielen met een gast uit de cultuur. In het tweede uur doen we verslag van actuele gebeurtenissen op het gebied van film, theater, literatuur en beeldende kunst. Op vrijdagavond begint Nooit Meer Slapen vanwege het hoorspel rond 0.30 uur en deze uitzendingen worden gepresenteerd door Ester Naomi Perquin.

lees verder
twitter

spotify