nieuwste uitzending
komende uitzending
maandag 7 september
Op zijn negentiende debuteerde Rashid Novaire met de verhalenbundel Reigers in Caïro. Inmiddels heeft hij verschillende romans op zijn naam staan. Zijn nieuwe roman Zeg maar dat we niet thuis zijn gaat over een man die bij een begrafenisondernemer werkt. Maar hij wil iets anders. Zijn werk met de doden zit erop. Zijn leidinggevende haalt hem over om nog een week te blijven. In de laatste zeven dagen van zijn loopbaan bij de doden overkomen hem echter allerlei onverklaarbare zaken. Pieter van der Wielen spreekt met schrijver Rashid Novaire.

naar het weekoverzicht

fragmenten

info

Nooit Meer Slapen is hét late night cultuurprogramma van de VPRO op NPO Radio 1. Elke werkdag, van middernacht tot 02.00 uur.

In het eerste uur van Nooit Meer Slapen vindt telkens een lang studiogesprek plaats, waarin vaste presentator Pieter van der Wielen een gast uit de cultuur of de actualiteit ontvangt. In het tweede uur doen we - middels reportages - verslag van actuele gebeurtenissen op het gebied van film, theater, literatuur en beeldende kunst.

lees meer
twitter

spotify