komende uitzending, maandagnacht:

meer:

Actrice Johanna ter Steege deed de toneelschool in Arnhem, stond op de planken bij De Trust, en werd in 1988 in één klap beroemd door haar rol in de film Spoorloos. Het succes van de film plaveide Ter Steeges weg naar de internationale cinema. Nu speelt ze een hoofdrol in een voorstelling over alzheimer; De vader. Verder aandacht voor de Bijlmermeer die dit jaar 50 jaar bestaat, en architect Koen van Velsen is te gast.

De redactie van Nooit Meer Slapen krijgt wekelijks meer kunst en cultuur te zien dan in ons radioprogramma past. Daarom delen we online onze persoonlijke culturele fascinaties. Deze keer: Nicole Terborg (1976). Zij maakt onder meer reportages voor Nooit Meer Slapen en presenteert het programma NH Buurten op TV Noord Holland.


Lees het verhaal hier

sociaal

facebook
twitter
spotify

over ons

Nooit Meer Slapen is hét late night cultuurprogramma van de VPRO op NPO Radio 1. Elke werkdag, van middernacht tot 02.00 uur.

In het eerste uur van Nooit Meer Slapen vindt telkens een lang studiogesprek plaats, waarin vaste presentator Pieter van der Wielen een gast uit de cultuur of de actualiteit ontvangt. In het tweede uur doen we - middels reportages - verslag van actuele gebeurtenissen op het gebied van film, theater, literatuur en beeldende kunst. Op vrijdagavond wijkt de programmering van het eerste uur af. Dan begint Nooit Meer Slapen vanwege het hoorspel rond 0.30 uur. Ester Naomi Perquin presenteert het programma op deze avond.