nieuwste uitzending
komende uitzending
dinsdag 4 augustus
Acteur Huub Stapel brak begin jaren tachtig door met zijn hoofdrol in de filmklassieker De lift. Daarna speelde hij in films als Flodder, Amsterdamned en Van God los. Binnenkort is hij in de theaters te zien met MV², zijn solovoorstelling die over relaties en liefde gaat. Herkenbare verhalen over de onhandigheden en ongemakken tussen mannen en vrouwen. Pieter van der Wielen spreekt met Huub Stapel. Ook spreken we met Annemieke Koster over Enschede als textielstad. En Toendra #2: leven met Bel vertelt het verhaal over Bel, die zes maanden te leven had, maar na ruim twee jaar nog leeft, al is ze doodziek.

naar het weekoverzicht

fragmenten

info

Nooit Meer Slapen is hét late night cultuurprogramma van de VPRO op NPO Radio 1. Elke werkdag, van middernacht tot 02.00 uur.

In het eerste uur van Nooit Meer Slapen vindt telkens een lang studiogesprek plaats, waarin vaste presentator Pieter van der Wielen een gast uit de cultuur of de actualiteit ontvangt. In het tweede uur doen we - middels reportages - verslag van actuele gebeurtenissen op het gebied van film, theater, literatuur en beeldende kunst.

lees meer
twitter

spotify