komende uitzending, woensdagnacht:

Gilles van der Loo is schrijver. In 2012 debuteerde hij met de verhalenbundel Hier sneeuwt het nooit. Nu verschijnt zijn derde boek, Het jasje van Luis Martín. De roman heeft een autobiografische inslag. In 2011 verdween zijn beste vriend. Na een maand van bijna landelijke zoektochten werd hij dood gevonden in het IJ. We besteden veder aandacht aan introversie bij kunstenaars, en culinair journalist Onno Kleyn is te gast. 

sociaal

facebook
twitter
spotify

over ons

Nooit Meer Slapen is hét late night cultuurprogramma van de VPRO op NPO Radio 1. Elke werkdag, van middernacht tot 02.00 uur.

In het eerste uur van Nooit Meer Slapen vindt telkens een lang studiogesprek plaats, waarin vaste presentator Pieter van der Wielen een gast uit de cultuur of de actualiteit ontvangt. In het tweede uur doen we - middels reportages - verslag van actuele gebeurtenissen op het gebied van film, theater, literatuur en beeldende kunst. Op vrijdagavond wijkt de programmering van het eerste uur af. Dan begint Nooit Meer Slapen vanwege het hoorspel rond 0.30 uur. Ester Naomi Perquin presenteert het programma op deze avond.