komende uitzending: 22 augustus 2016

Vanaf maandag 25 juli komen de uitzendingen van Nooit Meer Slapen gedurende vier weken te vervallen. Op maandag 22 augustus is Nooit Meer Slapen terug. Met een week waarin de staat van de journalistiek wordt verkend. Te gast zijn dan achtereenvolgens Hans Nijenhuis (Algemeen Dagblad), Jildou van der Bijl (LINDA), Philippe Remarque (de Volkskrant), Paul Witteman (Buitenhof) en Diederik Smit (De Speld).

sociaal

facebook
twitter
spotify

informatie

Nooit Meer Slapen is hét late night cultuurprogramma van de VPRO op NPO Radio 1. Elke werkdag, direct na Met Het Oog Op Morgen, van middernacht tot 02.00 uur.

In het eerste uur van Nooit Meer Slapen vindt telkens een lang studiogesprek plaats, waarin vaste presentator Pieter van der Wielen een gast uit de cultuur of de actualiteit ontvangt. In het tweede uur doen we - middels reportages - verslag van actuele gebeurtenissen op het gebied van film, theater, literatuur en beeldende kunst. Op vrijdagavond wijkt de programmering van het eerste uur af. Dan begint Nooit Meer Slapen vanwege het hoorspel rond 0.30 uur. Ester Naomi Perquin presenteert het programma op deze avond.