komende uitzending, vrijdagnacht:

Diederik Smit studeerde Nederlands aan de Universiteit Antwerpen. Sinds 2009 schrijft hij voor het satirische online nieuwsmagazine De Speld. Ester Naomi Perquin spreekt met Diederik Smit. Verder aandacht voor het plotselinge verschijnen van een nieuw boek van Maartje Wortel. En er komt een nieuwe film van Werner Herzog aan.

sociaal

facebook
twitter
spotify

informatie

Nooit Meer Slapen is hét late night cultuurprogramma van de VPRO op NPO Radio 1. Elke werkdag, direct na Met Het Oog Op Morgen, van middernacht tot 02.00 uur.

In het eerste uur van Nooit Meer Slapen vindt telkens een lang studiogesprek plaats, waarin vaste presentator Pieter van der Wielen een gast uit de cultuur of de actualiteit ontvangt. In het tweede uur doen we - middels reportages - verslag van actuele gebeurtenissen op het gebied van film, theater, literatuur en beeldende kunst. Op vrijdagavond wijkt de programmering van het eerste uur af. Dan begint Nooit Meer Slapen vanwege het hoorspel rond 0.30 uur. Ester Naomi Perquin presenteert het programma op deze avond.