nieuwste uitzending
Komende uitzending
vrijdag 29 april
Michiel van de Pol is stripauteur en maakt boeken, illustraties en strips voor kranten en tijdschriften. Hij maakte onder andere de dagboekstrip De Medicijnman en Terug naar Johan. In zijn nieuwe graphic novel Spotters behandelt hij grote thema’s als ziekte, dood en zelfbeschikking, zonder dat het boek ergens zwaarmoedig of larmoyant wordt. Ester Naomi Perquin spreekt met Michiel van de Pol. Verder aandacht voor de voorstelling Hear Word!, waarin Nigeriaanse vrouwen spreken over de problemen in hun land. En schrijfster Myrthe van der Meer vertelt over haar kinderboek Pien en de spoken.
naar het weekoverzicht

fragmenten

info

Nooit Meer Slapen is hét late night cultuurprogramma van de VPRO op NPO Radio 1. Elke werkdag, van middernacht tot 02.00 uur.

In het eerste uur spreekt vaste presentator Pieter van der Wielen met een gast uit de cultuur. In het tweede uur doen we verslag van actuele gebeurtenissen op het gebied van film, theater, literatuur en beeldende kunst. Op vrijdagavond begint Nooit Meer Slapen vanwege het hoorspel rond 0.30 uur en deze uitzendingen worden gepresenteerd door Ester Naomi Perquin.

lees verder
twitter

spotify