komende uitzending: 27 juni 2016

Conny Janssen voltooide in 1982 haar opleiding aan de Rotterdamse Dansacademie. Al tijdens haar danscarrière ontwikkelde ze zich tot choreografe. In 1992 richtte zij een van de meest toonaangevende moderne dansgezelschappen in Nederland op, Conny Janssen Danst. Deze zomer voeren ze Courage op, een dansvoorstelling over de kracht van de verbeelding en de rijkdom aan fantasie. Pieter van der Wielen spreekt met Conny Janssen.

sociaal

facebook
twitter
spotify

informatie

Nooit Meer Slapen is hét late night cultuurprogramma van de VPRO op NPO Radio 1. Elke werkdag, direct na Met Het Oog Op Morgen, van middernacht tot 02.00 uur.

In het eerste uur van Nooit Meer Slapen vindt telkens een lang studiogesprek plaats, waarin vaste presentator Pieter van der Wielen een gast uit de cultuur of de actualiteit ontvangt. In het tweede uur doen we - middels reportages - verslag van actuele gebeurtenissen op het gebied van film, theater, literatuur en beeldende kunst. Op vrijdagavond wijkt de programmering van het eerste uur af. Dan begint Nooit Meer Slapen vanwege het hoorspel rond 0.30 uur. Ester Naomi Perquin presenteert het programma op deze avond.