komende uitzending: 31 mei 2016

Acteur Frank Lammers debuteert als regisseur met de film Of ik gek ben: een tragiekomediethriller over menselijk falen. Wat als je op een dag wakker wordt en alles kwijt bent?  Pieter van der Wielen spreekt met Frank Lammers. Verder aandacht voor Biografie van de bajes, over het afscheid van de Bijlmer Bajes. En we spreken André Klukhuhn over zijn boek Licht. De Nederlandse Republiek als bakermat van de Verlichting.

sociaal

facebook
twitter
spotify

informatie

Nooit Meer Slapen is hét late night cultuurprogramma van de VPRO op NPO Radio 1. Elke werkdag, direct na Met Het Oog Op Morgen, van middernacht tot 02.00 uur.

In het eerste uur van Nooit Meer Slapen vindt telkens een lang studiogesprek plaats, waarin vaste presentator Pieter van der Wielen een gast uit de cultuur of de actualiteit ontvangt. In het tweede uur doen we - middels reportages - verslag van actuele gebeurtenissen op het gebied van film, theater, literatuur en beeldende kunst. Op vrijdagavond wijkt de programmering van het eerste uur af. Dan begint Nooit Meer Slapen vanwege het hoorspel rond 0.30 uur. Ester Naomi Perquin presenteert het programma op deze avond.