VPRO Koos

De onmisbare media-app met elke dag vijf kijk-, lees- en luistertips én een handige programmagids.

Download de VPRO Koos-app nu gratis:

vpro koos maakt je leven rijker én overzichtelijker

Deze mooie en handige app serveert je dagelijks vijf tips om te lezen, kijken of luisteren. Een diepgravende documentaire, poëtische podcast of grappig gifje van de VPRO of daarbuiten, zorgvuldig geselecteerd door de redactie. Klik meteen door, of deel de tip met vrienden en volgers. Sinds kort kun je ook tips opslaan en online bekijken, zie onder.

Meer heb je eigenlijk niet nodig, maar toch heeft Koos ook een overzichtelijke en volledige radio- en tv gids. De app VPRO Koos is gratis te downloaden voor iPhone/iPad en voor Android

vpro koos genomineerd voor een mercur!

Onze lievelingsapp blijft niet onopgemerkt: VPRO Koos werd genomineerd voor een Mercur in de categorie Merkinnovatie van het Jaar 2016!

nieuw: ik koos

Koos is vernieuwd! Op veler verzoek hebben we het bewaren van tips mogelijk gemaakt. Onderweg even geen tijd voor die lange documentaire? Bewaar hem in ‘Ik Koos’ en kijk later op de bank verder.

Ik Koos geeft je een helder overzicht van jouw opgeslagen kijk-, lees- en luistertips. Je kunt zo veel tips opslaan als je wilt.
Ook het delen van tips is verbeterd. Deelde je eerst alleen de link naar het getipte item, nu is ook de hele tiptekst terug te lezen.

Dus update je app om gebruik te maken van de nieuwe functies.