Verenigde Staten 1991. Thriller van David Greene en David Green. Met o.a. Robert Urich, Megan Gallagher, Isabella Hofmann, Brett Cullen en Vondi Curtis-Hall.

VPRO Cinema

Zakenman Jack Bauer (Urich) zit in computers, werkt hard en het gaat hem goed. Hij herkent bij toeval op een station van de ondergrondse een kind dat ontvoerd is. Gefrustreerd door de politie, die onverschillig op zijn aangifte reageert, komt hij naderhand in contact met de moeder, serveerster Laura (Gallagher). Samen gaan ze op zoek, zijn goede leventje en oogverblindende, maar lastige vriendin (Hofmann) in de steek latend. Ze stuiten op een gevaarlijke, goed georganiseerde bende misdadigers. Suspensefilm met cliché-elementen over genegenheid en de ware liefde met solide spel van gedegen tv- acteurs. Het scenario is van Matthew Bombeck naar een verhaal van Matt Benjamin. Steve Larner A.S.C. zorgde voor de adequate fotografie.

credits

Regie:
David Greene, David Green
Cast:
Robert Urich, Megan Gallagher, Isabella Hofmann, Brett Cullen, Vondi Curtis-Hall, Dakin Matthews, Alan Rotenberg, Christine Dunford, Maria O'Brien, Walter Addison, Isabelle Hofman
Scenario:
Matthew Bombeck
Productie:
Christopher DeFaria
Camera:
Stevan Larner
Muziek:
Peter Manning Robinson
Montage:
Michael Ornstein
Schrijver:
Matt Benjamin
Jaar:
1991
Alt. titels:
...And then she was gone
Genres:
Thriller
Trefwoorden:
Televisiefilm
Landen:
Verenigde Staten

op televisie
0 uitzendingen

In A Stranger's Hand (1991) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken