Verenigde Staten 1979. Avonturenfilm van John Cotter. Met o.a. Robert F. Logan, Susan Damante Shaw, William Bryant, Heather Rattray en Ham Larsen.

VPRO Cinema

De Robinsons hebben zich teruggetrokken in de bergen voor een leven in de natuur. Af en toe worden ze bezocht door een vliegtuigje, dat proviand en ander noodzakelijks komt brengen. Dan blijkt dat de grond waarop ze wonen een mijnconcessie is, en daarop mag niet worden gewoond. Als je een van de WILDERNESS FAMILY-films hebt gezien, kun je deze gerust overslaan. Het is allemaal opgewarmde kost, ontroerend, mooi en vertederend gemaakt, maar in wezen niet veel meer dan mooie plaatjesschieterij. Van acteerprestaties is geen sprake. De dieren komen verreweg het natuurlijkst over. Het werd allemaal opgeschreven door Arthur R. Dubbs, en James W. Roberson maakte er opvallend mooie beelden bij.

credits

Regie:
John Cotter
Cast:
Robert F. Logan, Susan Damante Shaw, William Bryant, Heather Rattray, Ham Larsen, George 'Buck' Flower, Calvin Bartlett, Jim Davidson, Sampson, de beer, Kress, de hond, Robert Logan
Scenario:
Arthur R. Dubs
Productie:
Arthur R. Dubs
Camera:
James W. Roberson
Muziek:
Robert O. Ragland
Montage:
Dan Greer
Jaar:
1979
Alt. titels:
Noch mehr Abenteuer der Familie Robinson in der Wildnis
Genres:
Avonturenfilm, Familiefilm, Drama
Trefwoorden:
Tienerfilm, Avonturenfilm, Jeugdfilm, Familiefilm
Landen:
Verenigde Staten


op televisie
0 uitzendingen

Mountain Family Robinson (1979) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken