Verenigde Staten 1989. Thriller van Fred Walton. Met o.a. Kathleen Quinlan, Bruce Abbott, Ben Loggins, Katy Boyer en Tyress Allen.

VPRO Cinema

Quinlan is de manager van een bouwonderneming die de laatste hand legt aan de voltooiing van een gigantisch gebouwencomplex, waar een chemie-concern zijn hoofdkantoor zal vestigen; verder bestaat het gebouw uit een winkelcentrum en luxe appartementen. Het chemische bedrijf heeft het milieu in de omgeving verpest, waardoor er steeds meer gevallen zijn van een ongeneeslijke kanker. De op winst beluste directie maakt zich echter meer zorgen over industriële spionage. Op een dag komt Quinlan oog in oog te staan in de garage met een bloeddorstig, wraaklustig kankerslachtoffer, en als ze weet te ontkomen naar de 58ste etage, valt ze in handen van een spion. Er ontstaat een kat-en-muisspel over alle verdiepingen. Bijna non-stop actie, die doet denken aan DIE HARD, maar nu met een vrouw als hoofdpersoon. Een geslaagde thriller die gemaakt werd als voer voor de kabel- tv.

credits

Regie:
Fred Walton
Cast:
Kathleen Quinlan, Bruce Abbott, Ben Loggins, Katy Boyer, Tyress Allen, Miles Mutchler, Wirt Cain, Bill Whitehead, Jon Epstein, Julius Tennon, Jan Strimple
Jaar:
1989
Genres:
Thriller, Horror, Actiefilm
Landen:
Verenigde Staten

op televisie
0 uitzendingen

Trapped (1989) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken