Love Is The Drug

1993, Jane Perryman, 60 minuten

Verenigd Koninkrijk 1993. Documentaire van Jane Perryman. Met o.a. Jane Perryman, Junior Buttons, Marie Buttons, Esther Buttons en David Buttons.

VPRO Cinema

Britse Perryman was gehuwd met zwarte Amerikaan Steve. Toen hij crack verslaafd raakte, keerde ze hem de rug toe en ging ze terug naar Londen, waar ze een nieuw leven begon en met een andere man leerde kennen. Ze worden verliefd en willen trouwen, maar dat betekent dat zij terug moet naar New York en in de hel van crack-verslaafden Steve moet zoeken om de papieren voor de echtscheiding te laten tekenen. Met een video-camera registreerde ze het verschrikkelijke en afstotende milieu waar verslaafde zwarten rondhangen. Een zeldzaam document dat tevens een afschrikwekkend pamflet is tegen drugsgebruik in het algemeen, en crack in het bijzonder. De kijker beseft bijna niet dat deze beelden echt zijn, die door Perryman zelf op beeldband zijn vastgelegd. Af te raden aan gevoelige zielen.

credits

Regie:
Jane Perryman
Cast:
Jane Perryman, Junior Buttons, Marie Buttons, Esther Buttons, David Buttons, Parker Kia, Parker James Bond, Antonette Goins
Muziek:
Richard Attree
Jaar:
1993
Genres:
Documentaire, Drama
Landen:
Verenigd Koninkrijk


op televisie
0 uitzendingen

Love Is The Drug (1993) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken

Reageer