Children Of The Night

1992, Tony Randel, 89 minuten

Verenigde Staten 1992. Horror van Tony Randel. Met o.a. Peter DeLuise, Karen Black, Garret Morris, Ami Dolenz en Evan Mackenzie.

VPRO Cinema

Twee meisjes brengen het weekend door in een vredig dorpje. Daar woont de wat geschifte grootmoeder van een van hen. Ze worden geïntrigeerd door de grote verzameling kruisen, die de oude dame heeft aangelegd. Bovendien wordt het huis verlicht door honderden kaarsen. Tijdens een geheim zwempartijtje in het ondergelopen keldergewelf van de dorpskerk wordt een van de meisjes in het water meegesleurd door een vampierachtige amfibie. Een dorpje verder probeert een priester zijn verschrikkelijke geheim te verdrinken met liters alcohol. Originele riller met als belangrijkste ingrediënten exorcisme, vampiers en grillige mutaties. Visueel prachtig voorgesteld door Randel, naar een scenario van hemzelf en Nicholas Falacci. Een heerlijke cocktail van mythes, fantasieën en waanvoorstellingen. Geproduceerd door Fangoria, de produktiemaatschappij van het beroemde Amerikaanse horror-fanzine. Fotografie van Richard Michalak.

credits

Regie:
Tony Randel
Cast:
Peter DeLuise, Karen Black, Garret Morris, Ami Dolenz, Evan Mackenzie, Maya MacLaughlin, Josette Dicarlo, David Sawyer, Garrett Morris
Scenario:
Nicolas Falaci
Productie:
Christopher Webster
Camera:
Richard Michalak
Muziek:
Daniel Licht
Jaar:
1992
Genres:
Horror
Trefwoorden:
Hekserij, Vampieren
Landen:
Verenigde Staten


op televisie
0 uitzendingen

Children Of The Night (1992) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken

Reageer