Canada/Verenigde Staten 1992. Thriller van Richard Friedman. Met o.a. Emma Samms, Parker Stevenson, Joan Chen, Michael Easton en John Pyper-Ferguson.

VPRO Cinema

Samms, een topmodel en haar man, advocaat Stevenson, kunnen alleen maar vaststellen dat geld niet gelukkig maakt. Ze worden beiden zo door hun beroep in beslag genomen dat ze totaal uit elkaar zijn gegroeid. In een poging hun huwelijk te redden, besluiten ze even alles achter zich te laten en zich terug te trekken in een afgelegen, rustig plaatsje. Ze komen echter terecht in een bedrieglijke, vreemde wereld. Spannende thriller, die doorlopend verrast door onverwachte plotwendingen. Het begint als een relaas van een mislukt huwelijk, om zich te ontwikkelen tot een adembenemend spannend werkstuk, geschreven door de regisseur zelf. Het spel ligt over het algemeen op een hoog niveau. Rodney Charters ontfermde zich over de visuele vormgeving.

credits

Regie:
Richard Friedman
Cast:
Emma Samms, Parker Stevenson, Joan Chen, Michael Easton, John Pyper-Ferguson, Deryl Hayes, Colleen Winton, Stephen E. Miller, Anthony Harrison, June Pentyliak, John Scott, Brenda McConnell, Lovie Ely, Gary Hetherington
Scenario:
Richard Friedman
Muziek:
Gary Chang
Jaar:
1992
Alt. titels:
Été sous la pluie, Un, Week-end meurtrier, Un
Genres:
Thriller
Landen:
Canada, Verenigde Staten

op televisie
0 uitzendingen

Shadow Of A Stranger (1992) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken