Verenigde Staten 1992. Thriller van Worth Keeter. Met o.a. Robert Davi, Joan Severance, Jack Scalia, Kent McCord en Jenilee Harrison.

VPRO Cinema

Tijdens een achtervolging doodt politieman Scalia een verdachte die het leven van zijn partner Russo in gevaar brengt. Na een klacht van de weduwe komt de zaak in handen van Interne Zaken, en Davi moet uitzoeken wat er is gebeurd. De ogenschijnlijk eenvoudige affaire loopt echter uit de hand wanneer Scalia per ongeluk de broer van zijn vrouw Severance om het leven brengt. Niet erg opwindende analyse van het gedrag van een overspannen politieman die door stress de kluts kwijtraakt. Een met weinig fantasie vervaardigde low-budget film. De acteurs spelen op de automatische piloot, maar Severance is sensueler dan ooit. Geschreven door Michel Potts, naar een verhaal van Jagmohan Mundhra. Gefilmd door Doyle Smith. Op video uitgebracht als CRIMINAL INTENT.

credits

Regie:
Worth Keeter
Cast:
Robert Davi, Joan Severance, Jack Scalia, Kent McCord, Jenilee Harrison, James Russo, Phil Rubinstein, Michael Monks, Lonnie Burr, Jeff Carrara, Pamela D'Pella, George Kyle, Tamadge Ragan, Don Marino, Sondra Currie, Joan Severence
Scenario:
Michel Potts
Muziek:
Michael Linn
Schrijver:
Jagmohan Mundhra
Jaar:
1992
Alt. titels:
Criminal Intent, Criminal intent, Tödliche Intrigen
Genres:
Thriller, Actiefilm
Landen:
Verenigde Staten

op televisie
0 uitzendingen

Illicit Behaviour (1992) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken