Verenigde Staten 1995. Misdaad van Robert Iscove. Met o.a. Eric Roberts, Ashley Crow, Linden Ashby, Gina Torres en Paul Calderon.

VPRO Cinema

Smeris Walter D`Arcangelo (Roberts) onderzoekt met zijn partner Harry Foley (Ashby) in New Orleans een serie moorden, waarbij een en dezelfde dader aan het werk moet zijn. De slachtoffers zijn vrouwen, die vreemd gegaan zijn. De seriemoordenaar heeft voor Walter iets bekends, al kan hij de vinger er toch niet op leggen. De (vermoedelijke) dader neemt contact met hem op, maar ondertussen krijgt men op het politiebureau argwaan, waar hij nieuw is, en moet collega Anna St. Cyr (Crow) hem bespioneren. Anna gaat daarbij buiten haar boekje. Standaard-thrillertje, met zoveel rode haringen dat de kiezelsteentjes die Klein Duimpje strooide om de weg terug te vinden een zeer ingewikkeld spoor lijken. Scenario van John Romano naar een verhaal van Randall Wallace.

credits

Regie:
Robert Iscove
Cast:
Eric Roberts, Ashley Crow, Linden Ashby, Gina Torres, Paul Calderon, Nicholas Pryor, V.P. Oliver, Wayne Péré, Joel Polis, Ray Baker, Fina Torres
Scenario:
John Romano
Muziek:
Michael Wolf
Schrijver:
Randall Wallace
Jaar:
1995
Genres:
Misdaad, Actiefilm, Thriller
Trefwoorden:
Cop-story
Landen:
Verenigde Staten


op televisie
0 uitzendingen

Dark Angel (1995) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken