Verenigde Staten 1997. Actiefilm van Chuck Bowman. Met o.a. Morgan Fairchild, Chandra West, Terryl Roethry, Garry Chalk en Ricky Paul Goldin.

VPRO Cinema

Carly (West) is eerstejaars aan de universiteit. Ze woont nog thuis bij haar niet onaantrekkelijke alleenstaande moeder Diana (Fairchild), die hoopt weer te kunnen trouwen. Er zit echter een addertje onder het gras: Carly heeft een grondige hekel aan haar a.s. stiefvader. Carly laat haar moeder in de steek en begeeft zich naar de andere kant van het land en komt terecht in Arizona, waar zij Brad (Goldin), een jonge fotograaf, ontmoet. Ze wordt zwaar verliefd op hem en ze trekken naar het Noorden en komen in Seattle in Washington terecht. In werkelijkheid is Brad een smerige boef die mooie vrouwen verleidt en ze vervolgens als strippers exploiteert. Uiteraard aarzelt Carly om exotische danseres te worden, maar ze laat zich verlokken door het beloofde, vette honorarium en vervolgens gaat ze ten onder in een stinkend moeras van seks en slavernij. Ondertussen spoort haar ongeruste moeder haar op. Zwak gespeeld, vlak en voorspelbaar. Het oninteressante scenario is van John Robert Bensick. Bowman's regie is volslagen onverschillig en cameraman van dienst was Richard Letterman. Ook bekend als RUNNING WILD.

credits

Regie:
Chuck Bowman
Cast:
Morgan Fairchild, Chandra West, Terryl Roethry, Garry Chalk, Ricky Paul Goldin, Peter Williams, Michael Woods, Venus Terzo, Laura Harris, Marilyn Norry, Kate Luyben, Kirby Morrow, Douglas Newell, Ryan Michael, David Neale, Ricky Paull Goldin
Scenario:
John Robert Bensick
Productie:
Kristine Bamattre
Jaar:
1997
Alt. titels:
Running Wild, Running wild, Mutti, hol' mich aus dem Bordell
Genres:
Actiefilm, Drama
Trefwoorden:
Televisiefilm
Landen:
Verenigde Staten

op televisie
0 uitzendingen

Into the Arms of Danger (1997) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken