Canada/Verenigde Staten 1997. Drama van Lorraine Senna. Met o.a. Victoria Principal, Adrian Pasdar, Mary Kay Place, Terence Knox en Finn Carter.

VPRO Cinema

De weinig tactvolle echtgenoot van Maggie (Principal) koos uitgerekend de avond van haar verjaardag om te zeggen dat hij haar gaat verlaten voor een ander. Op aanraden van haar beste vriendin Sam (Place) verhuist Maggie naar Deep Cove, een klein stadje in New England, waar ze haar beroep van binnenhuisarchitecte weer oppakt. Bij een opdracht ontmoet ze electricien Jake Cantrell (Pasdar) die net met zijn vrouw Amy (Carter) gebroken heeft. Ondanks het feit dat Jake veel jonger is en een andere sociale achtergrond heeft dan zij, beginnen ze toch een relatie. Amy is echter niet van plan om Jake zonder slag of stoot op te geven. Tot overmaat van ramp wordt Maggie zwanger. Nog erger kan bijna niemand bedenken en dit is pas het begin. Ongeloofwaardige en voorspelbare soap waarin de acteurs een wedstrijd doen wie het slechtst acteert. Principal heeft er duidelijk moeite mee om soms niet in proesten uit te barsten. De kijker heeft daar ook geen probleem mee: bij zoveel onzin kun je alleen maar in lachen uitbarsten. Het scenario is van H. Haden Yelin die zich baseerde op het 'literaire meesterwerk' van Barbara Taylor Bradford. Achter de camera stond Ron Stannett.

credits

Regie:
Lorraine Senna
Cast:
Victoria Principal, Adrian Pasdar, Mary Kay Place, Terence Knox, Finn Carter, Linda Sorenson, Tobias Mehler, Kirsten Robek, Anne Ferguson, Ron Sauve, B.J. Harrison
Scenario:
H. Haden Yelin
Productie:
Andrew Adelson, Tracey Alexander, Robert Bradford, Gary Adelson, Barbara Kelly, Beth Ann Broday
Camera:
Ron Stannett
Muziek:
Lawrence Shragge
Jaar:
1997
Genres:
Drama, Romantiek
Trefwoorden:
Romantisch drama, Soap opera
Landen:
Canada, Verenigde Staten

op televisie
0 uitzendingen

Love In Another Town (1997) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken