Chill Out

2000, Andreas Struck, 88 minuten

Duitsland 2000. Komedie van Andreas Struck. Met o.a. Tatjana Blacher, Sebastian Blomberg, Barnabay Metschurat, Werner Heinrichmöller en Horst-Günther Marx.

VPRO Cinema

Alleenstaande Anna (Blacher) verdient haar dagelijks brood met het opsporen van de erfgenamen van eenzame mensen die ogenschijnlijk zonder kind of kraai gestorven zijn. Ze is goed in haar job, maar in haar priv[KA1]eleven is het net zo gesteld als met haar overleden zielen. Als ze Johann (Blomberg) leert kennen, zijn ze samen heel gelukkig, want ze passen goed bij elkaar; alleen met de seks is het niks, want Johann is homo. Johann die in zijn leven alleen maar pech heeft gekend, leeft in de marge en verkrijgt zijn inkomsten uit kleine vergrijpen, die uiteraard haaks op de wet staan. Bijgevolg moet hij regelmatig verkassen. Plotseling staat Max (Metschurat), een one-nightstand van Anna, voor de deur met zijn hele hebben en houwen. Er ontwikkelt zich een gelukkige ménage à trois. Als Johann er tussenuit moet, neemt Anna een ongebruikelijke, riskante beslissing: ze bezorgt Johann een erfenis! Het regiedebuut van Struck die zijn eigen scenario schreef, ziet de driehoeksverhouding vanuit een tamelijk ongebruikelijke invalshoek. Hij wordt ondersteund door een enthousiaste rolverdeling. Het camerawerk is van Andreas Doub. Door omroep ZDF uitgebracht in het kader van Das kleine Fernsehspiel - Gefühlsecht.

credits

Regie:
Andreas Struck
Cast:
Tatjana Blacher, Sebastian Blomberg, Barnabay Metschurat, Werner Heinrichmöller, Horst-Günther Marx, Andreas Stadler, Jarreth Merz, Horst Markgraf
Camera:
Andreas Doub
Muziek:
Erlandas
Jaar:
2000
Genres:
Komedie
Trefwoorden:
Zedenkomedie
Landen:
Duitsland


op televisie
0 uitzendingen

Chill Out (2000) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken

Reageer